Rohkema info nägemiseks:

HENDAYA INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2587; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HENDAYA INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

HENDAYA INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 2587 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Hendaya Invest registreeriti Äriregistris 18.05.2006. Ettevõtte põhitegevusalaks on investeerimine erinevatesse finantsvahenditesse.

2022. aasta möödus kiire inflatsiooni tõttu suureneva ebakindluse ja majanduskasvu aeglustumise mõju all.

Kõige halvemaid tulemusi näitasid krüpto- ja võlakirjaturud. Ka OÜ Hendaya Invest aastatulemus on sellest mõjutatult negatiivne. Ettevõtte investeerimisportfell kaotas üle 40 % enda väärtusest.

OÜ Hendaya Invest portfell on mõjutatud ka valuutakursside muutustest. Uurimis- ja arendustegevusega seotud kulusid ei ole tehtud. Ettevõtte äritegevus ei ole hooajalisusest mõjutatud. Finantseerimis- ja investeerimistegevus toimub vajaduse põhiselt kasutades omavahendeid.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

2023. aasta ei kujune veel tõenäoliselt kiire kasvu aastaks. Hinnatõus ja karmistunud rahastamistingimused avaldavad majanduskeskkonnale oma mõju. Ettevõtte peamiseks eesmärgiks saab 2023. aastal olema erinevate riskide analüüsimine ja maandamisvõimaluste otsimine.

Väärtpaberiportfelli on juba kaasatud suurema tõusupotentsiaaliga alternatiivseid investeeringuid.

Peamised finantsnäitajad on:

Periood: 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (käibevarad / 2,27 0,76 lühiajalised kohustused)

ROA (puhaskasum / varad kokku -0,70% 45,58% * 100)

ROE (puhaskasum / omakapital -0,73% 47,07% kokku * 100) _________________________

Juhataja

Jaan Korpusov

HENDAYA INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.