Rohkema info nägemiseks:

RICKMAN TRADE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5836; jälgijaid - 71. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RICKMAN TRADE OÜ kohta arvamuslugu!"

RICKMAN TRADE OÜ hetkeolukord

Juba 5836 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 71 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rickman Trade kontserni moodustavad emaettevõte Rickman Trade OÜ Eestis, filiaalid Rickman Trade Latvijas filiale Lätis, Rickman

Trade Lietuvos filialas Leedus ning tütarettevõte OOO Rickman Trade BY Valgevenes (100%). Kontserni põhitegevuseks on JURA kohviseadmete ja -tarvikute, Blendtec blenderite ja Thermomix köögiseadmete distributsioon ja turustamine ning seadmete remondi- ja hooldusteenuste osutamine Balti riikides. Kontsern omab nimetatud turgudel JURA, Blendtec ja Thermomix kaubamärgi eksklusiivseid esindusõigusi. Enam kui 24 aastane edukas koostöö JURA Elektroapparate AG-ga on viinud suurepäraste tulemusteni. Rickman Trade kontsern on ainus edasimüüja maailmas, kes täna majandab kahte Šveitsi tippstandardi järgi opereeritavat JURA teeninduskeskust

Baltikumis. Koostöö jooksul on JURA Elektroapparate AG omistanud ettevõttele maailma parima edasimüüja auhinna, viimati 2017.

aastal suurte edasimüüjate kategoorias. Samuti on tähelepanuväärne fakt, et JURA müügitulemused Eestis on kõrgeimad maailmas (suhtarvuna müük inimese kohta per capita). Tunnustatud ja hea brändi esinduskvaliteet ja äritulemused andsid erakordse võimaluse olla ettevõttel ainus edasimüüja maailmas, kes 2022. aasta juunis jagas oma edulugu kõikide JURA edasimüüjatega üle maailma, osaledes JURA globaalsel konverentsil Šveitsis (inglise keeles: Global Sales Conference 2022) ja esitledes seal Leedu äri kasvatamise edulugu.

Makromajanduslikus plaanis mõjutab kontserni tegevust sihtriikide üldine majanduslik olukord ning tarbijate ostujõud ja kindlustunne.

Müükide kõrghooaeg on aasta lõpp. Olulisi keskkonna- ega sotsiaalseid mõjusid Rickman Trade´i tegevus kaasa ei too.

Kontserni dividendipoliitika ei ole fikseeritud, dividendide maksmine ja summa sõltub kontserni majandustulemustest, finantsseisundist ja likviidsusolukorrast.

2022. aastal õnnestus JURA kaubamärgi turuosa Balti turul kaitsta ja hoida vaatamata sellele, et kogu kategooria oli suures languses.

Veelgi enam, Leedu turul õnnestus ärimahtusid oluliselt kasvatada ja kasvada isegi kiiremini kui turg, parandades JURA turuosa ka jaesegmendis. Kahjuks jäid 2022. aasta ootused ärimahtude kasvatamiseks täismahus realiseerimata, seda peamiselt alanud sõja tõttu

Ukrainas, mis omakorda avaldas mõju tarbija kindlustunde langusele. Sellele vaatamata õnnestus suurendada Premium segmendi masinate ja hooldusvahendite müüki. JURA kaubamärk hoiab jätkuvalt liidri positsiooni nii Baltikumis kui Eestis, olles jaesegmendis number 1 kaubamärk.

2022. aastal laiendas kontsern lisaks Blendtec kaubamärgi esindusõigusi, pakkudes kaupa veelgi suuremale hulgale Euroopa Blendtec kaubamärgi edasimüüjatele. Alates 2021. aastast on kontsern üks viiest Blendtec Premium Distributor’ist Euroopas, kellel on õigus müüja Blendtec kommertslahendusi teistele Blendtec Euroopa vahendajatele. Kogu potentsiaal kommertslahenduste müügi ärimahtude kasvatamiseks jäi 2022. aastal täismahus realiseerimata tulenevalt kauba piiratud tarne tõttu tootjatehasest esimese poole aasta jooksul. Seda potentsiaali on võimalus realiseerida juba tulevatel aastatel seoses paranenud tarnekindluse tõttu.

2022. aastal astus kontsern järgmise sammu ning lisas järjekordse muna oma tootekorvi, omandades esindusõiguse brändile

Thermomix. Esialgu alustab kontsern Thermomixi esindamist Eesti ja Leedu turul. Uue brändi ülemaailmne edu tugineb otsemüügi põhimõttel ja kontsern alustas juba 2022. aasta keskel uue müügikompetentsi arendamist ja otsemüügi meeskonna komplekteerimist

Eesti ja Leedu turu jaoks.

Kontsern investeerib endiselt teenuse kvaliteedi tõstmiseks vajalike IT-lahenduste arendusse, kauba väljapanekute artaktiivsusesse ning esindatud kaubamärkide tuntuse tõstmisesse. Kontsern panustab suures mahus kaasaegsete digilahenduste juurutamisesse, et tõsta efektiivsust, pakkuda head kliendikogemust ja toetada andmetepõhist otsuste langetamist. 2022. aastal sai valmis meie edasimüüjatele kasutamiseks mõeldud B2B kliendiportaal ja ostukeskkond, mis lisab meie klientidele veelgi mugavamat, paindlikumat, lisandväärtust loovat ning paremat kliendikogemust. Samuti renoveerisime Tallinna müügisalongi ja ehitasime uue brändi Thermomix esindusala. Kontserni investeeringud 2022. aastal olid 230 079 eurot.

Rickman Trade on jätkuvalt Jazzkaare peatoetaja ning andis jazzile kuuma juurde ka 2022. aastal. Meie jaoks on oluline aidata ka abivajajaid. 2022. aasta veebruaris alanud sõja alguses toetas ettevõtte Punase Risti organisatsiooni üle Baltikumi. Kontsern annetas

JURA espressomasina täiskohvilahenduse, mis annab Ukraina heaks panustavatele vabatahtlikele ja Punase Risti töötajatele võimaluse nautida parimat kohvi. Samuti toetas Rickman Trade teisi meditsiinitöötajaid, kinkides JURA espressomasina täiskohvilahenduse erinevatele haiglatele üle Baltikumi.

Rickman Trade missioon on teha Sinu elu nauditavamaks (inglise keeles: Make your life more enjoyable!). Meie hoolikalt valitud brändid on omas segmendis tõelised innovatsiooniliidrid ja nende kasutamine rikastab tarbijate elu, pakkudes suurepärast tulemust ja naudingut, mugavat ning pikaajalist kasutust. Rickman Trade vastutab ka esindatud kaubamärkide teeninduse eest, pakkudes kiiret, mugavat ja kliendile suunatud lahendust ning maksimeerides sealhulgas toote eluiga ja vähendades ökoloogilist jalajälge.

Valgevene turul tegutsemiseks asutati 2019. aastal tütarettevõte Valgevenes, kus toimus jõuline distributsioon ja müügiarendus kuni 2022. aasta veebruarini. 2022. aasta veebruari lõpus alanud Ukraina-Venemaa sõda tõi kaasa erinevad sanktsioonid ning muutunud majanduskeskkonna, mille tulemusena otsustati tütarettevõtte tavapärane äritegevus peatada ning ettevõtte valmistati ette konserveerimiseks. Samuti on JURA esindusõigus Valgevenes peatatud. Juhtkond hindab, et sellega ei kaasne olulist mõju kontserni finantstulemustele.

RICKMAN TRADE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.