Rohkema info nägemiseks:

EGERO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme invaabi-, taastusravi-ja hooldusvahenditega tegelev ettevõte. Pakume paljude tunnustatud ettevõtete uuenduslike tooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tutvustame uhkusega meie ettevõtet, mis on spetsialiseerunud invaabivahendite, taastusravi- ja hooldusvahendite pakkumisele. Oleme pühendunud parimate ja uuenduslike toodete leidmisele, mis aitavad inimestel igapäevaelus paremini hakkama saada, olgu siis puuetega inimestel, vanuritel või neil, kes vajavad erinevaid abivahendeid.

Meie meeskonnas töötavad konsultandid, kellel on saadud oskused kas Tallinna Tervisehoiu Kõrgkoolis või läbinud abivahendi tehniku täiendkoolituse. Tänu sellele oleme võimelised mõistma puuetega inimeste vajadusi ning pakkuma kvaliteetseid soovitusi parimate abivahendite kohta.

Meie tootevalikuga saab tutvuda Tartus, kuid klientidega tegeleme üle Eesti, pakkudes spetsiaalseid lahendusi puuetega inimestele, vanuritele ja kõigile, kes vajavad abivahendeid igapäevatoimingutes hõlpsamaks muutmiseks.

Kellega me koostööd teeme?

Meie klientide hulka kuuluvad abivahendite kasutajad, hooldekodud, haiglad, rehabilitatsioonikeskused, päevakeskused ja kohalikud omavalitsused üle Eesti. Töötame tihedas koostöös kohalike terapeutidega, et valida ja hinnata tooteid, mis vastavad kõige paremini klientide vajadustele.

Meie pakutavad teenused:

  1. Abivahendite müük ja rent: Pakume laia valikut abivahendeid nii müügiks kui ka rendiks, võimaldades klientidel neid kasutada vastavalt vajadusele.

  2. Klientide külastus ja soovitused: Meie meeskonnas on oma ala spetsialistid, kes külastavad kliente, jagavad soovitusi ja aitavad valida õigeid abivahendeid. Teeme koostööd klientidega, et tagada nende igapäevaelu sujuvam kulgemine.

Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgseid ja kvaliteetseid teenuseid, mis vastavad kõige paremini meie klientide vajadustele. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie individuaalsetele nõudmistele, et tagada mugavus ja heaolu teie igapäevaelus.

UURI LISAKS

EGERO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta

Suurepärane teenindus, abivalmid ja sõbralikud töötajad.

- Priit

Tooted olid kvaliteetsed ja tellimus jõudis kiiresti kohale.

- Jaan

Konsultant oli informatiivne ja kannatlik, vastas kõigile küsimustele.

Lähedaste eest hoolitsemine: Mida võiks teada?

Lähedase eest hoolitsemisel on oluline mõista nende konkreetseid liikuvuse ja tervisliku seisundi vajadusi. See mõistmine aitab teil valida õige varustuse ja teha vajalikke kohandusi nende eluruumis. Arvestage selliseid tegureid nagu kõndimisvõime, tasakaal ja igapäevaste tegevuste jaoks vajalik abi. Mugavus on hoolduskeskkonnas võtmetähtsusega. Veenduge, et elukeskkond oleks turvaline, ligipääsetav ja soodustaks taastumist või igapäevaelu. See hõlmab komistamisohtude eemaldamist, käepidemete paigaldamist ja piisava valgustuse tagamist. Oluline meditsiinivarustus koduhoolduseks

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ratastoolid tänapäeval?

Õige ratastooli valimine algab kasutaja liikumisvajaduste põhjaliku hindamisega. Kaaluge iseseisvuse taset ja igapäevaseid tegevusi, mida ratastool peab toetama
ssb.ee
Õige ratastooli valimine algab kasutaja liikumisvajaduste põhjaliku hindamisega. Kaaluge iseseisvuse taset ja igapäevaseid tegevusi, mida ratastool peab toetama. Koduruumide navigeerimisest väljas liikumiseni nõuab iga stsenaarium spetsiifilisi omadusi. Kasutaja füüsiline seisund, sealhulgas jõud, rüht ja kõik konkreetsed tervisemured, on ratastooli valimisel ülioluline. Ratastool, mis täiendab kasutaja võimeid, võib suurendada mugavust ja vähendada sekundaarsete komplikatsioonide riski. Kus ratastooli kasutatakse, on sama oluline kui see, kes seda kasutab. Siseruumides kasutatavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.