Rohkema info nägemiseks:

PRO GRUPP INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5627; jälgijaid - 18. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PRO GRUPP INVEST kohta arvamuslugu!"

PRO GRUPP INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 5627 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 200 korda.

Tegevusaruanne 2022

Pro Grupp Invest OÜ aruandeaasta müügitulu oli 35,28 miljonit eurot (2021.a. 24,94 miljonit eurot).

Käibest enamuse moodustas loomasööda müük. Ettevõtte majandusaasta kasumiks kujunes 1,5 miljonit eurot (2021.a. 1,11 miljonit eurot). Nõudlus Pro Grupp Invest OÜ söötade järele on üha suurem. 2022.

aastal - toodeti ligikaudu 90 000 tonni loomasööta. Järgneval majandusaastal loodame toota üle 100 000 tonni erinevaid loomasöötasid. 2022. aastal jätkus suur teravilja hindade volatiilsus maailmaturul, mida võib seostada Venemaa sõjaga Ukraina vastu. Tõusid nii piima, kui ka sealiha hinnad.

2022. aastal investeeris Pro Grupp Invest täisautomaatsesse väikepakendi liini, mis alustas tööd 2023.

aasta alguses. Selle investeeringuga laiendati oma müüki hobi- ja väiketootjate segmendis ning soovitakse suurendada müügitulu ja tuntust. Võeti kasutusele uus ladu söödakomponentidele ja valmissöötadele, mis parandas hoiu- ja laadimisvõimalusi. Soetati kaks Scania veokit koos spetsiaalsete söödaveo haagistega.

Viimase kahe aastaga on Pro Grupp Invest OÜ autopark uuendatud ja eesmärgiks on kogu toodang oma masinapargiga õigeaegselt klientidele tarnida. 2023 aastaks on tellitud uus Weidemann rataslaadur ja aluste virnasatamise laadur, millised on aruande esitamise hetkeks juba soetatud.

2022. aastal toimus ka märgatav energiahindade kasv - tõusid nii elektri kui ka vedelkütuste hinnad, mis suurendasid ettevõtte kulusid. 2023. aasta alguseks need hinnatõusud stabiliseerusid ja jõudsid tagasi sõjaeelsele tasemele. 2022. aastal uuendati ka ettevõtte interneti kodulehekülge ning loodi väikepakenditele e-pood. Kardetud suured sõja mõju riskid kogu sektorile jäid realiseerumata - st.

komponentide tarneraskusi ei esinenud ja söötade tootmisel takistused puudusid.

PRO Grupp Invest OÜ moodustab konsolideerimisgrupi koos tütarettevõtjate PG Oil OÜ ja PG Energia

OÜ-ga. 2022. suurendati tütarettevõtete osakapitali, millega kaeti omaosalus tehtud investeeringutes.

Konsolideerimisgrupi bilansimaht kasvas 27,5 miljoni EUR-ini, lisandus 3 töötjat.

Ebameeldivaks kujunes kiiresti kasvav EURIBOR, mis tõstab konsolideerimisgrupi laenukulusid 2023.

aastal. Ettevõttel on fikseeritud intressimääradega käibekapitali laenud. Euriboriga on seotud investeerimislaenud ning kapitalirendilepingud.

2022. aastal tegelesid Pro Grupp Invest OÜ tütarettevõtted investeeringute realiseerimisega. PG OIL OÜ

PRO GRUPP INVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.