Rohkema info nägemiseks:

LAVASTUSKODA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 409; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAVASTUSKODA OÜ kohta arvamuslugu!"

LAVASTUSKODA OÜ hetkeolukord

Juba 409 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 177 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Lavastuskoda OÜ tegeleb kunstiliste tekstide ja stsenaariumide loomise, teatri ning ürituste lavastamise ning kujundamisega, avalike etenduste ja ürituste korraldamisega, teatrikohviku pidamisega ja graafilise disainiga.

Tegevus aastal 2022

Lavastuskoda OÜ tegeles 2022. aastal kunstiliste tekstide ja stsenaariumide loomisega, teatri ning ürituste lavastamisega ning kujundamisega, graafilise disainiga, teatrilavastuste tootmise ja etendamisega, ruumi rendiga ja kohviku pidamisega.

2022. aastal tegutses OÜ Lavastuskoda Tallinna Püssirohuaida hoones, aadressil Uus 37, Tallinn kaubamärgi “Kellerteater - Eesti esimene põnevusteater” all, tootes teatrilavastusi ning andes nendega etendusi. Samuti oli avatud teatri kohvik ning galerii, korraldati loenguid ja renditi ruumi teistele kultuuriorganisatsioonidele, ettevõtetele ja eraisikutele kontsertideks, etenduste andmiseks, sündmuste tähistamiseks ning koosolekuteks. Lisaks korraldati mitu väljasõitu Eesti teistesse regioonidesse – repertuaarilavastustega anti etendusi Anija Mõisas, Põlvas jm. Samuti anti etendusi Soome Vabariigis.

Teatri proovi-, kontori- ja laopinnad asusid 2022. aastal aadressil Luise 4, M1, Tallinn Tallinna

Kesklinna Valitsuselt renditud ruumides.

2022 aastal tootis OÜ Lavastuskoda Kellerteatri nime all neli uuslavastust. Uuslavastustega kokku oli repertuaaris 14 teatrilavastust. Kokku anti 130 etendust, millest sai osa ca 9000 inimest. Samuti korraldati Kellerteatrist 26 veebiükannet, mida vaatas ca 700 inimest. Veebiplatvormil kellerteater.ee/televisioon pakuti ka varasemate lavastuste salvestuste vaatamise võimalust.

Majanduskeskkonna analüüs

Jätkuvad covid-kriisiga seotud sulgemised ja piirangud pärssisid osaliselt ettevõtte majandustegevust ka 2022 aasta esimeses pooles. Ebastabiilsust ja raskesti ennustatavat majanduskeskkonda tekitasid samuti Venemaa agressioon Ukraina vastu ja järsk energiahindade tõus.

Personal

Majandusaasta jooksul oli ettevõtte palgal põhitöökohaga 4 töötajat. Ettevõtte poolt majandusaasta jooksul arvestatud palgakulu moodustas 35 250 eurot, 2021. aastal 35 185 eurot.

Ettevõte juhatus

Äriühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele juhatuse töös osalemise eest tasu pole makstud.

Finantssuhtarvud 2022 2021

Ärikasumimarginaal 0,13 -17,60

Võlakordaja 97,09 96,94

Omakapitali tootlus 7,45 -134,61

Ärikasumimarginaal: ärikasum / müügitulu

Võlakordaja: kohustused / koguvara (aktiva)

Omakapitali tootlus : puhaskasum / perioodi keskmine omakapital

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal on ettevõttel plaanis jätkata oma tegevust. Ettevõte jätkab lavastuste, kontserdite ja

LAVASTUSKODA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.