Rohkema info nägemiseks:

TRANSPORENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3389; jälgijaid - 24. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRANSPORENT OÜ kohta arvamuslugu!"

TRANSPORENT OÜ hetkeolukord

Juba 3389 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 30 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldine informatsioon

OÜ Transporent on asutatud 14.07.2006.

Sarnaselt eelnevate tegevusaastatega oli aruandeaastal ettevõtte põhitegevusalaks sõiduautode kasutusrent, sealhulgas autode lühiajaline ja pikaajaline rent koos autopargi haldamisega (EMTAK kood 77111). Järgmisel aastal plaanib ettevõte jätkata samade tegevustega.

Transporent OÜ emaettevõte on Transporent SIA Lätis. Transporent Grupp on Balti riikides esindatud järgmiste ettevõtetega: (cid:127) Transporent SIA – Lätis (cid:127) Transporent auto noma SIA – Lätis (cid:127) Transporent.com SIA – Lätis (cid:127) Transporent Property SIA – Lätis (cid:127) Easy Park SIA – Lätis (cid:127) Transporent UAB – Leedus (cid:127) OÜ Transporent - Eestis

Transporent on Sixt Leasing, Sixt Rent a Car ja Sixt Limousine Service frantsiisipartner Eestis.

2022. majandusaasta tegevuse ülevaade ja tulemused 2022. aastal oli Transporent OÜ netokäive 4,75 miljonit eurot, kasvades varasema aastaga võrreldes 73%. Aasta kasum ulatus 378 tuhande euroni, mis on 240 tuhat eurot kõrgem kui eelmisel aastal. Autorendi ning turismisektori taastumine koos kohaliku ning äriklienti segmendi kasvuga võimaldas saavutada kõrgeima utilisatsiooni taseme, maksimeerides mastaabisäästu kõigis ärisegmentides. Samal ajal jäi ka täisteenusliisingu teenused märkimisväärseks osaks OÜ Transporent tegevustest, pakkudes stabiilset rahavoogu ja kasumlikkust.

Lühiajalise likviidsuspositsiooni tugevdamiseks kasvas likviidsuspositsioon 2022. aastal 625 tuhande euroni.

Võtmetegevused

OÜ Transporent 2022. aasta peamised saavutused olid: (cid:127) Uue toote, SIXT+, tutvustamine läbi veebilehe www.sixtplus.ee ja mobiilirakenduse Sixt+ BALTICS; (cid:127) Autopargi suuruse edukas kohandamine vastavalt nõudlusele ja kulude hoidmine reaalse tuluga samal tasemel, täpsemalt adekvaatse autopargi kasutuse tagamine; (cid:127) Vajaliku arvu sõidukite tagamine kõigi ärisegmentide jaoks; (cid:127) Püsiv rahavoog, liisingumaksete ja muude kohustuste õigeaegne täitmine; (cid:127) Igapäevatoimingute pidev täiustamine uute IT tööriistade abil nagu autopargiplaneerija, CRM, kõnekeskuse platvorm; (cid:127) SIXT teenuse olemasolu laiendamine kogu Eesti territooriumil, kaasa arvatud asendusautode pakkumine ja ohutule kohaletoimetamise teenusele keskendumine; (cid:127) Vastavus Sixt kvaliteedistandarditele - 2022. aastal oli klientide rahuloluhinnang 4,66 punkti 5 punkti skaalal (cid:127) Pidev koostöö SIXT Leedu ja SIXT Lätiga, pakkudes ühtset autorendisüsteemi Baltikumis. Samuti põhjalikuma koostöö algatamine

Põhjamaades.

Varasemad investeeringud ja jõupingutused on aluseks edasisele arengule ja turupositsioonide tugevdamisele Eestis, kuuludes

SIXTirahvusvahelisse partnerivõrku. OÜ Transporent on seadnud 2025. aastani järgmised eesmärgid: (cid:127) Saada juhtivaks lühiajalise autorendiettevõtteks Eestis; (cid:127) Saada oluliseks tegijaks täisteenusliisingu ja autopargi haldamise valdkonnas; (cid:127) Rakendada digitaalset ja kontaktivaba autorendi ja -liisingu kogemust; (cid:127) Tagada finantsstabiilsus; (cid:127) Saavutada pankadelt finantseerimine, säilitades äri arenguks aktsepteeritavad tingimused; (cid:127) Tagada ettevõtte jätkusuutlikkus, suurendades kasumlikkuse suhtarve ja ettevõtte positiivset rahavoogu; (cid:127) Pakkuda konkurentsivõimelist teenuste paketti vastavalt klientide nõuetele ja turuolukorrale; (cid:127) Rakendada ja tagada äriprotsesside edasine automatiseerimine; (cid:127) Luua lai ja kasumilik SIXT partnerite võrgustik; (cid:127) Säilitada klienditeeninduse tipptase; (cid:127) Tagada SIXTi globaalse kaubamärgi väärtus Baltimaade turul.

Juhatus ja töötajad

Aruandeaastal koosnes ettevõtte juhatus neljast liikmest. Ettevõtte aruandeaasta keskmine töötajate arv taandatuna täistööajale oli 10 ja töötajatele makstud palgakulu kokku oli 350 831 eurot.

Bilansipäevajärgsed sündmused

Aruandeaasta viimasest päevast kuni raamatupidamise aastaaruande allkirjastamise kuupäevani ei ole olnud muid sündmusi, mis nõuaksid finantsaruannete või nende lisade korrigeerimist või avalikustamist.

Käesoleva aruande allkirjastamise päeval ei ole Ukrainas käimasolev sõda mõjutanud OÜ Transporent tegevust, rahalist olukorda ega majandusnäitajaid.

TRANSPORENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.