Rohkema info nägemiseks:

FINANTSARVESTUSE OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1182; jälgijaid - 13. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta FINANTSARVESTUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

FINANTSARVESTUSE OÜ hetkeolukord

Juba 1182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Finantsarvestuse OÜ tegeles majandusaastal 01.01.2022 - 31.12.2022 peamiselt raamatupidamisteenuste osutamisega Eestis. Majandusaastal tegeleti ka kinnisvara haldamisega aadressil Liipri 1, Tallinn. Ettevõte alustas 2014 aastal koerte transpordiks mõeldud koeratreilerite ja puuride müügiga. Avati kodulehekülg www.koeratreiler.ee. Majandusaastal tegeleti ka fotograafiaga, uuriti valdkonna turuolukorda, otsiti kliente, osaleti koolitustel. Järgmisel majandusaastal plaanitakse tegeleda fotograafiaga põhjalikumalt. 2023 aastal on ettevõtet tellitud pildistama suuremaid koeraspordi üritusi, võistlusi ja näitusi. Lisaks on plaanis arendada internetipõhine keskkond kus realiseerida fototöid, ettevõte omandas domeeni www.pildiladu.ee. Ettevõte omandas hoonestatud kinnistu Tallinnas, Vabaduse pst. 102a, eesmärgiga rajada hoonesse fotostuudio ja võtta hoone kasutusele büroona. Lisaks on plaanis kasutada hoonet lühiajalise majutusteenuse osutamiseks.

Lisaks tegeleb ettevõte ka kodulehtede valmistamisega ja veebidisainiga.

Ühingus oli majandusaastal 2022 kolm töötajat, kelle töötasu kokku moodustas 26 121 eurot, juhatuse liikme tasu ei makstud.

FINANTSARVESTUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.