Rohkema info nägemiseks:

THOR GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laias valikus teenuseid alates kindlustusettevõtete kahjude likvideerimisest kuni elamute ehituseni ning meie professionaalne meeskond tagab, et teie projektid kulgevad sujuvalt ja vastavad kõrgeimatele standarditele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb ala tipp-ekspertidest, kellel on aastatepikkune kogemus ning kirg pakkuda parimaid ehituslahendusi.

Meie ettevõtte meeskond on tõeliselt mitmekesine ja koosneb spetsialistidest erinevatest valdkondadest. Meie ehituseksperdid on tuntud oma oskuste ja professionaalsuse poolest, kui on vaja uusi elamuid ehitada või olemasolevaid renoveerida. Meie ehituse järelvalve spetsialistid tagavad, et kõik projektid kulgevad sujuvalt ja vastavad kõrgeimatele standarditele.

Kindlustusettevõtete kahjude likvideerimise meeskond on kiire ja tõhus, olles valmis reageerima igasuguste kahjudega seotud väljakutsetele. Meie peatöövõtu meeskond võtab enda kanda kogu vastutuse suurte ehitusprojektide eest, tagades kliendile rahu ja usalduse. Viimistlustööde spetsialistid viivad lõppviimistluse uuele tasemele, muutes igat projekti ilusaks ja funktsionaalseks.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat teenust igas valdkonnas, milles tegutseme. Oleme tuntud oma kvaliteedi, täpsuse ja kliendikeskse lähenemise poolest. Meie meeskond on alati valmis kuulama klientide vajadusi ja pakkuma parimaid lahendusi, et saavutada nende eesmärgid ja ootused.

Kokkuvõttes võite meie ettevõtet usaldada, kui vajate professionaalset abi kindlustusettevõtete kahjude likvideerimisel, ehitustöödel või muudes seotud valdkondades. Oleme pühendunud teie edukusele ja valmis astuma igasuguseid väljakutseid, et tagada teie rahulolu. Teie unistuste projektide elluviimiseks või ootamatute kahjude lahendamiseks ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie meeskond on alati teie käsutuses!

Võtke meiega ühendust:

+372 504 8567

THOR GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Ettevõtte teenused on alati olnud hea tasemega ja väga kvaliteetsed.

- Andres A.

Olen rahul kõikide ettevõtte meeskonna teostatud töödega.

- Kerli K.

Väga kiire ja hea töö. Soovitan neid kõigile enda tutvusringkonnas.

THOR GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinformatsioon Osaühing Thor Grupp on asutatud 24.08.2006 a. Algselt oli osaühingu ärinimi osaühing Heater, 28.12.2006 muudeti ärinimi osaühinguks Tempera Varahaldus ning 2011 aastast on ärinimeks osaühing Thor Grupp. Osakapital Osaühingu osakapital on 2 556 eurot. Osaühingul on üks osanik, kellele kuulub üks osa suurusega 2 556 eurot. Osaühing Thor Grupp müügitulu oli 2022 aastal 351 735 eurot, ettevõtte põhitegevusalaks oli 2022 aastal ehitusteenuse müük käibega 318 379 eurot, kõrvaltegevusalaks ostetud kauba müük käibega 29 476 eurot ja sõiduki rent käibega 3 880 eurot. Osaühing

Dropdown

kõik artiklid

Millised on peatöövõtu uued suunad ja trendid ehitusmaailmas?

Ehitusmaailma dünaamiline olemus tähendab pidevat muutumist ja uuendusi, ning peatöövõtu valdkonnas ei ole see erand. Uued suunad ja trendid mõjutavad ehituspro
ssb.ee
Ehitusmaailma dünaamiline olemus tähendab pidevat muutumist ja uuendusi, ning peatöövõtu valdkonnas ei ole see erand. Uued suunad ja trendid mõjutavad ehitusprojektide juhtimist ja täideviimist ning toovad kaasa tulevikku suunatud muutused. Selles artiklis uurime mõningaid peatöövõtu valdkonna uusi suundi ja trende, mis muudavad ehitusmaailma. 1. Digitaalsed tööriistad ja ehitustehnoloogiad Digitaalsed tööriistad ja ehitustehnoloogiad on saamas peatöövõtu oluliseks osaks. Ehitusprojektide juhtimisel ja jälgimisel kasutatakse üha rohkem ehitustarkvara, pilveteenuseid ja mobiilirakendusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.