Rohkema info nägemiseks:

AMBRIESTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme puude langetamise ja hooldusega, samuti küttepuude müügi ning maastikuhooldusteenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AMBRIESTO OÜs oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme keskkonna eestkostjad ja kogukonna ohutuse kaitsjad. Meie missioon on sügavalt juurdunud spetsialiseerumises kõrgetasemelisele maastikuhooldusele ja ohtlike puude langetamisele, tagades, et iga meie tegevus vastab kõrgeimatele ohutuse ja teeninduse standarditele. Meie tunnuslause, Hooldades loodust, tagame ohutuse!, võtab kokku meie pühendumuse säilitada õrn tasakaal inimvajaduste ja loodusmaailma vahel.

Meie ainulaadne lähenemine rohelise küttepuu pakkumisele on meie jätkusuutlikkuse pühendumuse tunnistus. Tootame küttepuid puudest, mis eemaldatakse muudel põhjustel kui ainult kodude kütmiseks. Need on puud, mis on elanud oma elu - kujutavad endast ohtu või takistavad ehitust - ja seetõttu võetakse vastutustundlikult maha. Valides meie küttepuid, aitate kaasa tsüklile, mis võib säästa metsa maha raiumisest.

Pakume erinevaid küttepuu valikuid, mis on kohandatud teie vajadustele, sealhulgas:

  • Kasepuid hinnaga 88 EUR/rm
  • Leppapuid hinnaga 72 EUR/rm
  • Segatud lehtpuid (kask, haab, lepp, vaher, saar, jalakas, tamm jne) hinnaga 90 EUR/rm
  • Okaspuupuid hinnaga 70 EUR/rm

Kõik meie palgid valmistatakse teie soovitud pikkusega ja toimetatakse otse teie ukse ette Harjumaal. Meie tootmisprotsess kasutab võimsat Palaxi palgijagajat, tagades, et iga palk on kooreprahti ja mustusest vaba, pakkudes teile võimalikult puhast toodet. Selle seadme soetamine sai võimalikuks tänu Leader 'Ettevõtluse arendamise' projektile, eriti Ambriesto OÜ palgijagaja ja konveieri soetamise algatusele, mille eesmärk on puidumaterjalide efektiivse kasutamise maksimeerimine.

Meie teenuste valik ulatub kaugemale küttepuudest. Pakume ekspert puuhooldust, sealhulgas:

  • Ohtlike puude langetamine
  • Puude võra kujundamine
  • Puude hooldus
  • Viljapuude lõikus
  • Hõrendusraie
  • Pargi hooldus

Keskendudes ohutuse tagamisele ja looduse hooldamisele, oleme pühendunud teenuste pakkumisele, mis kaitsevad teie vara ja elusid, austades samal ajal keskkonda. Meie professionaalne meeskond on varustatud kõigi teie kõrgetasemeliste maastikuhooldusvajaduste hoolika ja täpse käsitsemisega.

Liituge meiega meie jätkusuutlike praktikate ja ohutuse teekonnal. Lisateabe saamiseks või teenuse broneerimiseks võtke meiega ühendust telefonil +372 58379669 või saatke meile e-kiri aadressil info@puuabi.ee. Jälgige meid Facebookis, et olla kursis meie viimaste uudiste ja teenustega.

AMBRIESTO OÜ - Hooldades loodust, tagame ohutuse!

Kontakt

AMBRIESTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Nad tegid suurepärast tööd meie puudega, tulemus oli laitmatu.

- Kadi S.

Väga usaldusväärne ja professionaalne teenus, soovitan kõigile.

- Martin P.

Suurepärane firma, keskendunud kliendi rahulolule.

Millised on peamised ohutuskaalutlused puude langetamisel?

Puude langetamine on kriitiline teenus nii linnaliste kui maaliste maastike ohutuse, esteetika ja tervise säilitamiseks. See hõlmab ülekasvanud, potentsiaalselt ohtlike või muul põhjusel haldamist vajavate puude ettevaatlikku eemaldamist. Kuigi mõned võivad kaaluda puude langetamist oma kätega, on veenvaid põhjuseid professionaalsete teenuste valimiseks. Ohutus ennekõike Üks peamisi muresid puude langetamisel on ohutus. Professionaalsed puuteenused on varustatud vajaliku oskusteabe ja varustusega töö ohutuks sooritamiseks. Nad mõistavad riske ja on koolitatud neid tõhusalt hallama, mis on

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised sammud puuvõrade kujundamise protsessis?

Puuvõrade kujundamine on arboristika oluline aspekt, mis hõlmab puu ülemiste okste ja lehestiku hoolikat kujundamist ja haldamist. See praktika aitab kaasa mitt
ssb.ee
Puuvõrade kujundamine on arboristika oluline aspekt, mis hõlmab puu ülemiste okste ja lehestiku hoolikat kujundamist ja haldamist. See praktika aitab kaasa mitte ainult puu visuaalsele atraktiivsusele, vaid ka selle üldisele tervisele ja struktuursele terviklikkusele. Puuvõrade kujundamise põhimõtete mõistmine võimaldab kinnisvara omanikel ja haldajatel teha teadlikke otsuseid oma puude hoolduse ja hooldamise kohta. Linnapiirkondades nagu Harjumaa, Eestis, kus ruum on piiratud, muutub puuvõrade kujundamise roll veelgi olulisemaks. Korrektselt kujundatud puuvõrad võivad ära hoida konflikte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.