Rohkema info nägemiseks:

GOING SOFTWARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 245; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GOING SOFTWARE OÜ kohta arvamuslugu!"

GOING SOFTWARE OÜ hetkeolukord

Juba 245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade 2006. aastal asutatud Going Software OÜ põhitegevusalaks on tarkvara arendamine ning omaloodud tarkvaralahendustega programmeerimismeeskondade hindamisteenuse osutamine. Lisaks teostatakse programmeerimistöid ning jagatakse arvutialaseid konsultatsioone teistele ettevõtetele.

Going Software OÜ on loonud uudse Programeteri nimelise tarkvaraarendusprotsesside mõõtmise ja analüüsi süsteemi, mis muudab tarkvaraarenduse protsessi läbipaistvamaks ning annab ettevõtte juhtidele igapäevase ülevaate arendusprojektide ning meeskonna tulemuslikkusest. Tegemist on automatiseeritud lahendusega, mis aitab andmeid koguda ja mõõdikuid luua ilma arendusmeeskonna liikmete panuseta.

Koostöö klientidega on näidanud, et Programeteri lahendus sobib peamiselt ettevõtetele, kelle tarkvaraarendusmeeskonda kuulub 100 ja enam inimest. Sellest tulenevalt on ettevõtte ärimudelis ning tootearenduse esialgses plaanis tehtud mitmeid olulisi täiendusi, pöörates muuhulgas suuremat tähelepanu teenuse kasutusmugavusele ja turvalisuse tõstmisele.

2022 aastal tegeleti aktiivselt Programeteri turunduse ja müügiga USA-s .

Majandustulemused

Going Software OÜ 2022 aasta kogu müügitulu teeniti programmeerimistööde müügist USA turule ja see moodustas 14 300 eurot.

Majandusaasta lõpetati 8 648 euro suuruse kasumiga.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Going Software OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkuv tarkvara arendamine ning müügitulude kasvatamine. Teenuse arendamiseks on planeeritud mitmed integratsioonid teiste tarkvaralahendustega, mille eesmärgiks on tõsta teenuse atraktiivsust ja suurendada potentsiaalsete klientide hulka.

Ettevõtte juhtkonna üheks prioriteediks on järgmise investeeringu kaasamine, mis võimaldaks kiirendada teenuse arendust ning parema müügi ja turunduse korraldamist.

Mark Kofman

Juhatuse liige

GOING SOFTWARE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.