Rohkema info nägemiseks:

RTG ARHITEKTID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2007; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RTG ARHITEKTID OÜ kohta arvamuslugu!"

RTG ARHITEKTID OÜ hetkeolukord

Juba 2007 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

RTG Arhitektid OÜ asutati 2006 aasta lõpus.

RTG Arhitektid OÜ põhilised tegevusalad on arhitektuurne projekteerimine ja projekteerimise peatöövõtt.

Kokkuvõte möödunud majandusaastast. Ülemaailmse pandeemia taandumise taustal oli 2022. aasta töörohke ning tegevust oli piisavalt.

2022. aastal oli firmas 2 tegevarhitekti. Projekteerimismaht püsis samal tasemel võrreldes eelmise aastaga. Praktiseeriti pigem väiksemate objektidega ning projekteerimise peatöövõtuga.

Põhilise mahu töödest andsid Favorte OÜ, RAMM Ehituse OÜ ja Nordassets OÜ. Lisaks neile oli ka mitmeid väiksemamahulisi tellijaid.

Projekteeritavad objektid olid laiali üle kogu vabariigi ning loetelu läheks väga pikaks.

Järgneva aasta tegevusplaan. Järgneval aastal on vaja hoida juba loodud kliendibaasi ning leida uusi klienti olemasolevate soovituste toel.

Vajalik on töötajate pidev eneseharimine koolitusprogrammidest ja erialastest seminaridest osavõtuga.

Vajalik arhitekti kutsetunnistuste taotlemine ja uuendamine.

RTG ARHITEKTID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.