Rohkema info nägemiseks:

TERMOFIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mitmekülgne ehitusettevõte, mis spetsialiseerub torustike, soojustehnika, metallkonstruktsioonide, katlamajade ning tööstuslahenduste ehitamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tartus asuv ehitusettevõte TERMOFIX on alates 2006. aastast pakkunud mitmekülgseid ehitusteenuseid, spetsialiseerudes torustike, soojustehnika, metallkonstruktsioonide ja tööstuslahenduste valdkondades. Oleme tuntud oma kvaliteetsete teenuste, kogenud meeskonna ning klientide vajadustele orienteeritud lähenemise poolest.

Üks meie tugevusi on erinevate torustike ehitus, hõlmates keskküttetorusid, aurutorusid, gaasi-, vee-, õli- ja suruõhutorustikke ning palju muud. TERMOFIXi meeskond, kellel on atesteeritud (mma, tig, mig/mag) ja põhjalik koolitus, on pühendunud pakkuma kõrgetasemelist tööd, mis vastab kõrgetele ehitusnormidele. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste tehniliste lahenduste pakkumisele, sealhulgas surve- ja soojussüsteemid, seadmete ehitus ning tööstuslahendused. TERMOFIX ei ole mitte ainult ehitaja, vaid ka teie partner, kes mõistab, kuidas integreerida tehnoloogiaid, mis vastavad nii Eesti Vabariigi kui ka Euroopa Liidu nõuetele.

TERMOFIXi meeskond on ekspert metallkonstruktsioonide ehitamisel, hõlmates teraseid, roostevabu teraseid, eriteraseid ja palju muud. Meie kogemus tagab vastupidavad ja ohutud lahendused, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Pakume kõike alates gaasi- ja auru-katlamajadest kuni pellet- ja õlikütteni. TERMOFIXi eesmärk on tagada, et teie soojuslahendused oleksid mitte ainult efektiivsed, vaid ka keskkonnasõbralikud. Oleme paindlikud ja kohandame lahendusi vastavalt teie tööstusharu eripärale. TERMOFIX on teie usaldusväärne partner keerukamate tööstuslike väljakutsete lahendamisel.

Kui otsite usaldusväärset partnerit torustike ehituse, tehnikalahenduste või metallkonstruktsioonide valdkonnas, võtke meiega ühendust. TERMOFIXi meeskond on valmis pakkuma nõuandeid, kvaliteetset teenust ning leidma just teile sobiva lahenduse. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

VEEBILEHT

TERMOFIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ants L.

TERMOFIX teostas meie küttesüsteemi renoveerimise suurepäraselt.

- Erika R.

Metallkonstruktsioonide kvaliteet ületas ootusi.

Julgen soovitada!

- Kaarel S.

Katlamaja ehitus oli sujuv ja professionaalne. Väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TERMOFIX OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Termofix on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 2006. aasta novembris. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud vee-, gaasi- ja kanalisatsioonitrasside ehitusele, mis moodustab nende müügitulust 41%. Lisaks sellele on nad spetsialiseerunud masinate ja seadmete remondile, mis moodustab nende müügitulust 29%. 2022. aastal võttis OÜ Termofix ette suure projekti - Männimäe soojatrassi ehituse Viljandis. See oli ettevõtte jaoks märkimisväärne samm, mis näitas nende pühendumust ja oskusi infrastruktuuri arendamisel. Vaadates tulevikku, on OÜ Termofixil 2023. aastaks suured plaanid. Nad

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Tartus tegutsev ehitusettevõte TERMOFIX OÜ on tõeline ekspert ehitusvaldkonnas, pakkudes mitmekülgseid teenuseid nii Eestis kui ka Põhjamaades ning Baltikumis.
ssb.ee
Tartus tegutsev ehitusettevõte TERMOFIX OÜ on tõeline ekspert ehitusvaldkonnas, pakkudes mitmekülgseid teenuseid nii Eestis kui ka Põhjamaades ning Baltikumis. Alates 2006. aastast oleme olnud usaldusväärne partner mitmete projektide edukal elluviimisel. Meie laiaulatuslik kogemus hõlmab erinevaid valdkondi, sealhulgas survesüsteemid, soojustehnika, torustikud (nagu keskküte, aur, gaasid, vesi, õli, suruõhk jne), seadmed, tehnosüsteemid, tööstuslahendused, katlamajad erinevatel kütuseliikidel ning mitmesugused metallkonstruktsioonid. TERMOFIX meeskond omab kõrgtasemel oskusi ja sertifikaate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.