Rohkema info nägemiseks:

ESTADVENTURES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 500; jälgijaid - 5. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTADVENTURES OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTADVENTURES OÜ hetkeolukord

Juba 500 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 79 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ EstAdventures alustas tegevust 01.09.2006.

Põhitegevusalaks on riigisisene reisikorraldus ja giiditeenus, tulenevalt EMTAKi koodist 79121, mille alusel on osaühing osutanud ekskursioone põhja- ja lõuna-eestis, lisandunud on lääne-eesti.

aastatel 2012 - 2019 oli ettevõttele nii tõuse kui mõõnasid, kuid peamiselt oldi positiivsed edasise arengu osas.

Tulenevalt COVID 19 pandeemiast rakendati reisimiskeelde ning rahvaste kogunemist ja 2020 aastal ei saanudki ettevõtte mitte mingitel normaalsetel tingimustel ettevõtlust arendada.

Sellest tulenevalt kandis ettevõte kahjumit ja ka osakapital on nõuetest allpool.

Järgmised aastad on ettevõttele kriitilise tähtsusega, kas ettevõte läheb likvideerimisele või suudab uuesti end ellu äratada.

2021. aasta osutus samuti ettevõttele keeruliseks, kuna COVID 19 piiranguid rakendati erinevatel aegadel ning inimesed/turistid siiski väga palju riiki ei reisinud. Tingimused olid keerulised. Ettevõttes lõpetati ajutiselt ka töölepingud ning tehti võimalusel tööd, et järgmistel aastatel oleks ettevõttel kliente ja broneeringuid. Kokkuvõtvalt võib öelda, et 2021. aastal tegi ettevõte tööd selleks, et parandada võimalusi tulevikus teenuse pakkumiseks.

2022. aastal õnnestus ettevõttel juba mingitsorti äritegevust läbi viia. Tulenevalt aasta kokkuvõttest otsustas juhatus, et tänaseks on enamus kulutused ettevõttel pigem käibemaksuvabad - ostetakse sisse reklaamiteenuseid Metalt ning broneeringusüsteemidelt, mis on välismaal ja ei ole Euroopa Liiduga seotud, mistõttu ei ole mõistlik ettevõtet hoida käibemaksukohuslasena ning 2023. aasta esimestel kuudel tehakse sammud selleks, et vähendada ettevõtte nn kulubaasi käibemaksu tasumisel.

Ettevõte lõpetas majandusaasta kahjumiga ning kahjumid kaetakse järgmiste aastate kasumist.

nnnnnnn

Osaühingu tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb 1 liikmest. Juhatuse liikmetele 2022. aastal tasu ei ole makstud.

ESTADVENTURES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.