Rohkema info nägemiseks:

TRANSMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5149; jälgijaid - 37. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TRANSMARK OÜ kohta arvamuslugu!"

TRANSMARK OÜ hetkeolukord

Juba 5149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

Transmark OÜ jätkas 2022. aastal oma transporditegevusega, pidades silmas ettevõtte püstitatud eesmärke ja strateegiaid. Aasta oli keeruline, kuna aasta alguses Ukraina-Vene sõda põhjustas energiahindade ja muude kulude järsu tõusu. Ettevõte tegutses aktiivselt, et säilitada oma tegevuse jätkusuutlikkus ja tulemuslikkus.

Tegevusvaldkonnad

Transmark OÜ tegevusvaldkond keskendus järgmistele valdkondadele: 1. Transporditeenused: Ettevõte pakkus transporditeenuseid nii kaubavedude kui ka logistikalahenduste osas.

Püüdsime tagada kiire, usaldusväärse ja kulutõhusa kaubavedu meie klientidele.

2. Terminalide ehitus: Aasta alguses lõpetasime edukalt Tartu ja Kuressaare terminalide ehituse.

Need terminalid täiendasid meie olemasolevat infrastruktuuri ning võimaldasid paremat kaupade ümberlaadimist ja ladustamist. Uued terminalid toetasid meie transporditegevuse laienemist ja efektiivsust.

Finantsseisund

Energiahindade ja kulude kiire kasv Ukraina-Vene sõja tõttu mõjutasid meie ettevõtte finantsseisundit.

Selleks, et katta suurenenud kulud, olime sunnitud tõstma veoteenuse hindu. Kuigi see aitas leevendada kulude mõju, tekitas see ka väljakutseid meie konkurentsivõimele turul. Püüdsime siiski säilitada õiglase hinna ja kvaliteedi suhte ning tagada klientide rahulolu.

Ettevõtte juhtimine

Transmark OÜ juhtimine jälgis pidevalt ettevõtte tegevust ja seadis eesmärgid vastavalt muutuvatele oludele. Olukorra keerukusest hoolimata tegutsesime kiiresti ja tõhusalt, et kohaneda uute tingimustega ning teha vajalikud muudatused meie äriplaanides ja protsessides. Meie meeskond töötas ühtsena, et säilitada ettevõtte tugev positsioon turul.

Tulevikuperspektiivid

Vaadates tulevikku, jätkab Transmark OÜ oma tegevuse arendamist ja laiendamist vastavalt turu vajadustele. Oleme teadlikud, et konkurents jääb väljakutseks ning ettevõtte edu sõltub meie võimest pakkuda kvaliteetseid teenuseid konkurentsivõimelise hinnaga. Püüame kasutada tehnoloogilisi uuendusi ja efektiivseid logistikalahendusi, et säilitada oma konkurentsieelis ja täita klientide ootusi.

Kokkuvõte

Transmark OÜ 2022. aasta tegevus oli mõjutatud Ukraina-Vene sõja algusest tingitud energiahindade ja muude kulude järsk tõus. Ettevõte reageeris nendele väljakutsetele kiiresti, tõstes veoteenuse hindu, et katta suurenenud kulud. Oleme keskendunud oma tegevusele, et säilitada oma turupositsioon ja tagada klientide rahulolu. Vaatamata keerulistele oludele oleme valmis tulevikus jätkama ettevõtte kasvu ja arengut vastavalt turu tingimustele.

OÜ Transmark 2022 aasta bilansis on arvele võetud kõik aruandeperioodi varad ja kohustused. 2022 majandusaasta aruanne on koostatud vastavalt Eesti Vabariigis kehtivatele seadustele ja Eesti finantsaruandluse standardi põhinõuetele.

2022 aastal oli osaühingus 110 tööjõu kasutamise lepingut, milliste alusel maksti välja töö-ja lisatasusid 1 482 308 EUR.

OÜ Transmark juhatus koosneb 2-st liikmest ning juhtorganite liikmetele arvestati tasusid 2022 aastal 55 790 EUR.

Osaühingu 2022 aasta ärikasum oli 532 198 EUR ning puhaskasum 437 671 EUR.

2022 aastal moodustas kogukäibest 82% lepingud Eesti Vabariigiga ja 18% lepingud Euroopa Liidu riikidega.

Mõningad finantssuhtarvud, mis iseloomustavad ettevõtte tegevust: 2022 2021

Müügitulu (eurodes) 9 126 991 7 625 578

Käibe kasv (%) 19,69 15,3

Puhaskasum (-kahjum)(eurodes) 437 671 249 223

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (eurodes) 0,81 0,88

Soliidsuskordaja 0,38% 0,33%

ROA (%) 8,87% 6,03%

ROE (%) 23,44% 17,44%

TRANSMARK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.