Rohkema info nägemiseks:

OSPENTOS INTERNATIONAL OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3086; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OSPENTOS INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

OSPENTOS INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 3086 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Osaühingu 2022. aasta tegevusele avaldas kõige suuremat mõju alanud Ukraina sõda. Sellega seoses sulges ettevõte maismaatranspordi võrgustikus veod Minski lennujaama. Suuremad lennuettevõtetest kliendid ei kasutanud enam Venemaa õhuruumi ning sellega seoses vähenesid Aasia-suunalised lennud ning selle seotud kaubamahud läbi Helsingi lennujaama. Mõningane positiivne areng toimus aga Hiina lennufirmade poolt, kes kasutavad Helsingisse lendamiseks endiselt Venemaa õhuruumi.

Aasta alguses mõjutasid ettevõtte tegevust positiivselt COVID-19 kiirtestide tarned, nendega seotud kaubamahtude käitlemine ning transport.

Kauba charterlendude käitlemise poolest oli 2022. aasta väga edukas, sealhulgas käitlesime lisaks tavakauba charteritele ka lende elusloomadega ning COVID-19 järgselt taas ka kontsertide logistikaga seotud lendusid.

2021. aastal maismaatranspordi võrgustikku lisandunud Varssavi lennujaama mahud näitasid jätkuvalt väga positiivset arengut ning samuti lisandus sellele liinile uusi lennufirmadest kliente. Positiivsed arengud toimusid ka transpordil Stockholmi suunalt.

Ettevõtte majandustegevusele ning kasumlikkusele avaldasid väga suurt mõju hüppeliselt kasvanud mootorikütuste ning kommunaalteenuste hinnad. Samuti kasvasid oluliselt ettevõtte tööjõukulud.

Sisendkulude kasvu kompenseerimiseks kehtestas ettevõte vedudele kütuse lisatasu süsteemi, korrigeeriti terminaliteenuste hinnakirja ning võimalusel vaadati üle kliendilepinguid.

Jätkuvalt olid meie põhilisteks tegevusvaldkondadeks lennukaupade maismaatransport, lennukaupade käitlus lennujaamas ja kaubaterminalis ning erialase koolitusteenuse pakkumine.

Investeeringud 2022. aastal tegi ettevõte väiksemaid investeeringuid veotehnika täiendamisse ning jätkusid investeeringud tarkvaralahendustesse.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal on ettevõtte peamiseks väljakutseks majanduse jahtumise ning sellega seotud võimalik kaubamahtude vähenemise risk.

Sisendkuludest on kütuse- ning kommunaalkulude osas näha leevendust, kuid Tallinna Lennujaama rendikulude märkimisväärne tõstmine ning tööjõukulude jätkuv kasv avaldavad endiselt survet teenuste müügihindadele.

Fookuses on endiselt kasvatada Varssavi lennujaamaga seotud kaubamahte ning kliendibaasi. Lisaks on jätkuvalt ettevõttel eesmärgiks oma tegevusvaldkonnas turupositsiooni säilitamine ja kasvatamine.

Personal

Ettevõtte osanikes ega juhatuses muutusi 2022 aastal ei olnud.

Juhatuse liikmele on aruande aastal arvestatud tasu koos sotsiaalmaksuga kokku 40 801 eurot (2021 a 40 801 eurot).

Töölepinguga töötajaid oli keskmiselt 28, kokku arvestatud töötasu 1 083 730 eurot ( 2021 a 971 700 eurot).

Peamised finantssuhtarvud ettevõtte majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika:

Periood 2022 2021

Käibe kasv 8 % -2 %

OSPENTOS INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.