Rohkema info nägemiseks:

ARCO COLOR AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Arco Color on spetsialiseerunud pulbervärvimisele ja metallide eelpuhastusele, pakkudes kvaliteetseid pinnakatteid nii ettevõtetele kui ka eraisikutele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Baltbinks OÜ alustas oma tegevust 14. detsembril 1995. aastal, asudes tööle Akzo Nobel pulbervärvide esindajana Balti riikides. Alates sellest ajast on ettevõte arenenud ning loonud omad esindused Lätis ja Leedus, jätkates samas rollis Eestis. Baltbinks on pälvinud usalduse, olles jätkuvalt Akzo Nobel\'i pulbervärvide kaubamärkide INTERPON ja INTERNATIONAL esindaja.

Akzo Nobel on maailma juhtiv ettevõte pulbervärvide tootmises ja müügis, millel on mitmeid tunnustatud kaubamärke. INTERPON ja INTERNATIONAL on vaid kaks nendest, mille pulbervärve kasutavad mitmed tuntud autotootjad ja tööstusettevõtted üle maailma. Ettevõtte kontserni suurus ja mõju on märkimisväärsed, hõlmates umbes 64 000 töötajat, ja 2003. aastal saavutas värvimüügi käive 5,2 miljardit eurot.

INTERPON\'i värve valmistatakse 20 tehases üle maailma, tagades kvaliteedi ja innovatsiooni. Nende toodetega värvitakse tuntud brändide sõidukeid, nagu Chrysler, BMW, Ford, Jaguar, GM, Scania, Volvo, Timberjack, John Deere, Fiskars, Electrolux, IBM, Nokia, Ericsson, IKEA ja paljud teised. Baltbinks OÜ on jätkuvalt oluline lüli Akzo Nobel\'i ja Balti regiooni vahel, pakkudes kvaliteetseid pulbervärvilahendusi ja teenuseid.

AS Arco Color: Eesti Pulbervärvimise Eksperdid 25 Aasta Kogemusega

AS Arco Color on Eesti erakapitalil loodud ettevõte, mis on spetsialiseerunud pulbervärvimisele ja sellega seotud teenustele. Ettevõte on kogenud ja oma ala spetsialistide poolt juhitud, kes on pühendunud oma tegevusvaldkonnale juba 25 aastat. Pulbervärvimine toimub poolautomaatsel liinil kõrgekvaliteediliste pulbervärvidega, tagades tööde vastupidavuse ja visuaalse atraktiivsuse.

Ettevõte kasutab metallide eelpuhastussüsteemi Oxilan, olles esimesena Baltikumis, mis rõhutab nende pühendumust kvaliteedile. AS Arco Color on oluline lüli tööstusettevõtete ja tootjate jaoks, pakkudes usaldusväärseid pulbervärvimise lahendusi ja kvaliteetset teenust.

Arco Metal: Metallmööbli Valmistamine Alates 1992. aastast

Arco Metal on metallmööbli valmistamisele spetsialiseerunud ettevõte, mille tegevus ulatub tagasi aastasse 1992. Firma peamised tegevusalad hõlmavad mitmeid valdkondi nagu koolimööbel, riidenagid, garderoobisisustus, metallpindade viimistlemine (pulbervärvimine, pulbertsinkimine, pulberlakkimine), toru laserlõikus ja torumaterjali müük.

Arco Metal on arenenud kliendikeskseks tootmisettevõtteks, kus keskendumine on suunatud kliendi rahulolu saavutamiseks. Ettevõte pakub kvaliteetset, paindlikku logistikasüsteemi, võimaldades tellijatele kiiret ja soodsat kaupade komplekteerimist ning tarnimist. Arco Metal on tuntud garanteeritud kvaliteedi poolest ning on saavutanud tunnustust oma ala eksperdina.

Kokkuvõtvalt moodustavad Baltbinks OÜ, AS Arco Color ja Arco Metal tugeva koosluse, kus iga ettevõte täidab olulist rolli pulbervärvide esindamisel, pulbervärvimisel ja metallmööbli valmistamisel. Nende pikaajaline kogemus, kvaliteetne teenindus ja klientidele suunatud lähenemine muudavad nad usaldusväärseks partneriks nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Meie tegemiste ja teenuste kohta saab lähemalt lugeda meie kodulehel!

ARCO METALARCO COLORBALTBINKS  

ARCO COLOR AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle O.

Suurepärane kvaliteet ja professionaalne teenindus alati.

- Ene J.

Nende professionaalne meeskond tagab alati rikkumatu viimistluse.

- Peeter T.

Kiire ja usaldusväärne pulbervärvimisteenus Eestis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Pulbervärvimine Arco Color\'iga: vastupidav pinnakate, loodussõbralik tehnoloogia

Pulbervärvimine on kunst ja teadus, mis nõuab täpsust ja kvaliteeti alates esimestest etappidest. Arco Color on teie usaldusväärne partner, pakkudes täiustatud pulbervärvimise teenust, kus kasutatakse maailma suurima pulbervärvide tootja Akzo Nobel pulbervärve. Värvitavate detailide eelpuhastus on kriitiline samm, mida Arco Color teostab automaatsel pesuliinil, kasutades kaasaegseid ja keskkonnasõbralikke materjale. Tehnoloogia valikul on silmas peetud võimalust kvaliteetselt puhastada erinevaid metalle, sealhulgas mustmetalli, eeltsingitud terast ja alumiiniumi. Kasutades loodussõbralikku

Dropdown

kõik artiklid

Baltbinks - Kvaliteetsed Akzo Nobel\'i pulbervärvid

Baltbinks pakub laia valikut Akzo Nobel’i pulbervärve ja Cromadex tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja vastupidavusstandarditele. Pulbervärvid on m
ssb.ee
Baltbinks pakub laia valikut Akzo Nobel’i pulbervärve ja Cromadex tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja vastupidavusstandarditele. Pulbervärvid on mitmekülgsed, koheselt kasutusvalmis ning pakuvad mitmeid eeliseid võrreldes traditsiooniliste vedelvärvidega. Pulbervärvimise protsess hõlmab spetsiaalseid seadmeid, mis kantakse pinnale elektriväljas. Värviosakesed laetakse tribomaatilise või elektrostaatilise värviseadmega, millele järgneb kuumutamine ahjus temperatuuril umbes 200 kraadi. See tagab kiire ja tõhusa katmise, olles ideaalne lahendus nii metalli kui ka klaasi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.