Rohkema info nägemiseks:

MAXSAAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kütusemüügi ja bensiinijaama pidamisega Saaremaal, olles ainuke tankla oma piirkonnas ja pakkudes kvaliteetset kütust ning mitmekülgseid tanklapoe teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kütusevajadused on oluline osa igapäevasest elust ning kvaliteetse kütuse saamine on sama oluline kui kunagi varem. Just siin tulebki mängu MAXSAAR OÜ, mis on Saaremaal tuntud kui Kärla Tankla - usaldusväärne bensiinijaam ja tanklakett, mis pakub mitmekülgseid teenuseid kohalikele ja saare külalistele. Meie eesmärk on tagada, et iga klient saaks parima kvaliteediga kütust ja suurepärast teenindust.

Kärla Tankla on uhke selle üle, et meie kütus vastab kõrgeimatele standarditele. Pakume erinevaid mootorikütuseid, mis sobivad igat tüüpi sõidukitele, tagades nende sujuva ja efektiivse töö. Oleme Saaremaal tuntud ka kui vedelkütuste hulgimüüja. Pakume ettevõtetele ja põllumajandustootjatele kvaliteetseid kütuseid suurtes kogustes, tagades nende tegevuse sujuva kulgemise.

Kärla Tankla meeskond on alati valmis sind teenindama sõbraliku naeratusega. Meiega saad alati kiiret ja professionaalset teenindust. Kas oled just saabunud Saaremaale või oled siin kohalik elanik? Meie bensiinijaam on ideaalne koht kütuse ostmiseks. Mugav asukoht ja kiire teenindus muudavad meid esimeseks valikuks igale autojuhile.

Oleme Saaremaal juba pikka aega olnud ja meie kütusekvaliteet räägib enda eest. Saad alati kindel olla, et meie käest ostes saad parimat kvaliteeti. Me oleme osa Saaremaa kogukonnast ja hoolime oma klientidest. Pakume kohalikule kogukonnale tööd ja toetame erinevaid kohalikke algatusi. Lisaks kütusele pakume ka muid teenuseid nagu autopesu ja poekülastusi, et muuta sinu kogemus meie juures veelgi mugavamaks.

Kui otsid usaldusväärset kütusepartnerit Saaremaal, siis ära kõhkle meiega ühendust võtmast. Leiame alati parima lahenduse, mis vastab sinu vajadustele ja ootustele. Kärla Tankla - sinu usaldusväärne kütusepartner Saaremaal!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

 

MAXSAAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Kütuse pumpamine on alati kiire ja mugav ning teenindajad on alati abivalmid. Lisaks on nende poes suurepärane valik igapäevaseid vajalikke asju, mis teevad minu tankimisvisiidi veelgi mugavamaks.

- Jaan T.

Nende vedelkütuste müük on usaldusväärne ja kütusekvaliteet on alati tipptasemel. Lisaks hindame nende kogukonnatugevust!

- Liina P.

Soe teenindus ja võrdlemisi suur kaubavalik. Ma ei saaks ilma nendeta hakkama!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MAXSAAR OÜ tegevusaruanne 2022

Maxsaar OÜ on ettevõte, mille peamine eesmärk on pakkuda laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kütuse, toidukaupade, alkoholi ja tubakatoodete jaemüüki tanklates. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Lisaks jaemüügitegevusele tegeleb Maxsaar OÜ ka katuseroo varumise, ostmise ja müügiga. See on oluline osa ettevõtte tegevusest, kuna see võimaldab neil pakkuda klientidele laia valikut katusematerjale, mis vastavad erinevatele ehitusnõuetele ja -standarditele. Maxsaar OÜ ei piirdu ainult jaemüügi ja

Dropdown

kõik artiklid

Miks on väiksed tanklad olulised?

Kärla Tankla ei ole pelgalt bensiinijaam, see on kohaliku kogukonna jaoks oluline teeninduskeskus, mis on pühendunud oma klientidele ja Saaremaa heaolule. Selle
ssb.ee
Kärla Tankla ei ole pelgalt bensiinijaam, see on kohaliku kogukonna jaoks oluline teeninduskeskus, mis on pühendunud oma klientidele ja Saaremaa heaolule. Selles artiklis tutvustame teile meie mitmekülgset teenindust, keskendudes eriti sellele, miks Kärla Tankla on rohkem kui lihtsalt kütusemüüja. Kärla Tankla on sügavalt juurdunud Saaremaa kogukonda. Me ei ole lihtsalt ärimehed, kes müüvad kütust, vaid meie jaoks on oluline ka panustada Saaremaa kogukonna heaollu. Seetõttu toetame mitmeid kohalikke algatusi ja üritusi, et aidata kaasa Saaremaa elanikele ja ettevõtjatele. Meie teenuste hulka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.