Rohkema info nägemiseks:

WORLDLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme alates 1997. aastast kvaliteetsete toiduainete, eriti tangainete, impordi, ekspordi ja pakendamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alustasime oma teekonda 1997. aastal, kui Wordline OÜ, Eesti kapitalil põhinev ettevõte, tõi turule armastuse ja hoolega valitud tooted. Algselt keskendusime erinevatele toiduainetööstustele ja pakendajatele mõeldud tangainete tarnimisele. Kuus aastat hiljem, 2003. aastal, astusime sammu edasi, laiendades oma tegevust pakendamise valdkonda. Selleks soetasime pakkeseadme, mille abil astusime kindlalt sammu kvaliteetsete ja professionaalsete pakendite maailma.

Aastal 2003 tõime turule ka meie uhke kaubamärgi - BALTIX. See bränd on kiiresti leidnud koha tarbija teadvuses, tänu oma kvaliteedile ja usaldusväärsusele. Täna varustame nii HoReCa sektorit kui ka toiduainetööstuseid mitte ainult Eestis, vaid ka välismaal. Meie toodang on leidnud tee ka kohalike, Soome ja Läti suurte kaubandusketideni.

Wordline OÜ põhitegevus on endiselt tangainete import, eksport ja pakendamine. Kuid me ei piirdu vaid sellega. Meie magusasõpradele pakume laia valikut maiustusi, sealhulgas muffineid, keekse ja palju muud.

Aastal 2018 astusime sammu kaasaegsema ja keskkonnasõbralikuma pakendamise suunas. Soetasime täisautomaatse pakkeliini, mis võimaldab meil pakkuda mitte ainult kaasaegseid pakendeid, vaid ka vähendada pakkematerjali kasutust. See on osa meie pühendumusest keskkonnasõbralikkusele, mida toetab meie koostöö pakendite taaskasutust edendava ettevõttega TVO. Kõik meie pakendimaterjalid töötleme vähemalt viis korda ümber, andes neile uue elu. Lisaks toodame kõik pakendid vanapaberist, võimaldades neil leida tee samuti taaskasutusse.

Wordline OÜ ei ole vaid ettevõte, vaid pühendumus tervislikele eluviisidele ja puhtale keskkonnale. Meie tublid töötajad panustavad iga päev selleks, et tagada mitte ainult meie toodete kvaliteet, vaid ka keskkonnasõbralik lähenemine.

Wordline OÜ uhkeldab rikkaliku valikuga teraviljatoodetest, mis rahuldavad igat maitset ja eelistust. Meie tootevalikusse kuuluvad traditsiooniline riis, toitvad tangud, mitmekesine pasta, krõbedad helbed ja tervislikud kaunviljad.

  • RIIS: Pakume mitmeid riisisorte, mis sobivad nii igapäevasteks roogadeks kui ka erilisteks sündmusteks.

  • TANGUD: Meie tangud on mitmekesised ja toitvad, pakkudes tervislikku valikut Sinu toidulauale.

  • PASTA: Mitmekesine pasta valik võimaldab Sul avastada uusi maitseelamusi iga päev.

  • HELBED: Krõbedad helbed lisavad hommikusöögile mõnusat krõmpsuvust ja tervislikkust.

  • KAUNVILJAD: Tervislikud kaunviljad on oluline osa tasakaalustatud toitumisest. Meie valikus leidub palju erinevaid sorte.

Aastal 2018 ostsime täisautomaatse pakkeliini, et astuda samm keskkonnasõbralikuma tuleviku suunas. See võimaldab meil pakkuda moodsaid pakendeid, kasutades samas vähem pakkematerjali. Meie loodussõbralikku lähenemist toetab koostöö ettevõttega TVO, kes aitab meil töödelda kõik pakendimaterjalid vähemalt viis korda ümber.

Kõik meie pakendid valmivad vanapaberist, mis omakorda leiab tee taaskasutusse. Me usume, et kui hoiame loodust, hoiab loodus ka meid. Seega väärtustame puhast keskkonda, kus iga meie klient ja tarbija saab nautida mitte ainult meie tooteid, vaid ka teadmine, et teeme koos midagi head keskkonna jaoks.

Wordline OÜ meeskond on pühendunud mitte ainult kvaliteetsete toodete loomisele, vaid ka kliendi rahulolu tagamisele. Oleme siin, et rõõmustada Sinu maitsemeeli ja pakkuda parimat. Võta julgelt ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab Sinu vajadustele ja soovidele. Koos saame luua maitsvaid hetki ja hoida samal ajal silmas ka meie ühise kodu - meie planeedi - heaolu

Tutvuge tootevalikuga juba täna!

WORLDLINE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Tangud on suurepärased, pakendamine on mugav ja keskkonnasõbralik.

- Anu

Olen saanud alati värsked tooted. Suur tänu!

- Liina

Tooted vastavad alati kõrgetele ootustele. Kiire ja professionaalne teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas pastat valida?

Pasta, mis on paljudes kodudes põhitoit, esineb erinevates kuju, suuruse ja maitsetega. Pasta mitmekesisuse mõistmine on võtmetähtsusega maitsvate roogade loomisel, mis rahuldavad nii toitumisvajadusi kui ka isiklikke eelistusi. Alates pikast, õhukesest spagetist kuni väikese, riisitaolise orzoni, iga pasta kuju täidab köögis ainulaadset eesmärki. Kuju võib mõjutada roa tekstuuri ja seda, kuidas pasta kastmete ja teiste koostisosadega suhestub. Kvaliteetne pasta on tihti valmistatud durum nisust semoolast, mis annab kindla tekstuuri ja rikkaliku, pähklise maitse. Koostisosade valik võib

Dropdown

kõik artiklid

Retseptid | BALTIX WORLDLINE OÜ

Wordline OÜ ei piirdu mitte ainult kvaliteetsete toodete tootmisega, vaid soovib ka inspireerida Sinu kööki uute ja põnevate maitsetega. Oleme uhked, et saame j
ssb.ee
Wordline OÜ ei piirdu mitte ainult kvaliteetsete toodete tootmisega, vaid soovib ka inspireerida Sinu kööki uute ja põnevate maitsetega. Oleme uhked, et saame jagada meie pakutavate toodete mitmekülgsust läbi erinevate retseptide, mis on mõeldud nii algajatele kokkadele kui ka kogenud gurmaanidele. Meie retseptikogu on koostatud hoole ja armastusega, peegeldades meie ettevõtte pühendumust kvaliteedile ja mitmekesisusele. Olenemata sellest, kas otsid kiiret õhtusööki, tervislikku lõunasööki või midagi magusat, leiad meie retseptidest kindlasti midagi meelepärast. Las meie retseptid avavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.