Rohkema info nägemiseks:

COFFEECUP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4995; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COFFEECUP OÜ kohta arvamuslugu!"

COFFEECUP OÜ hetkeolukord

Juba 4995 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 24 korda.

Tegevusaruanne 2022

CoffeeCup OÜ põhitegevuseks on "kohviteenused äriklientidele". See tähendab, et osutame kõikvõimalikke kohviga seotud teenuseid nagu kohviseadmete rent, hooldus jne erinevatele äriklientidele üle Eesti. Lisaks kohvile pakume ka joogiveeseadmeid ning nendega seotud teenuseid.

2022 jätkasime kohandumist 2020 alanud keerulisele „koroonaajastule". Peamiseks märksõnaks oli meie klientide töökorra muudatused, kus büroode töökorraldused pea kõigi klientide juures on muutunud elik toimib töötajate roteerumine töökoha ja kodukontori vahel. Meile tähendab see muutunud olukorda, sest meie seadmeid kasutatakse oluliselt vähem – seadmete vahetust sobiva suuruse vastu jne.

Tegevuse ja juhtimise eesmärkideks ongi kõigi nende oludega kohanemine ning võimalikult optimaalselt toimetamine, et säiliks CoffeeCupi teenuse ning toodete kõrge kvaliteet.

CoffeeCupi teenuse ning toodete kvaliteet.

Mart Roosmets juhatuse liige

Peamised finantsnäitajad: 2022 2021

Puhaskasumimarginaal 0,15 0,06

Maksevõime kattekordaja 3,54 3,19

Likviidsuse kordaja 1,69 1,84

ROE 20,72 6,87

ROA 18,17 5,59 - Puhaskasumimarginaal = puhaskasum / netokäive - Maksevõime kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustised - Likviidsuse kordaja = (käibevarad - varud) / lühiajalised kohustised - ROE (%) = puhaskasum / omakapital kokku x 100 - ROA (%) = puhaskasum / varad kokku x 100

COFFEECUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.