Rohkema info nägemiseks:

OMA FASSAAD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3537; jälgijaid - 37. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OMA FASSAAD OÜ kohta arvamuslugu!"

OMA FASSAAD OÜ hetkeolukord

Juba 3537 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

OMA Fassaad OÜ alustas oma tegevust 2007.a alguses ja tegeleb peamiselt fassaaditöödega. Firma omab tegevusluba muinsuskaitse all olevate objektide restaureerimiseks.

2022.a oli OMA Fassaad OÜ tellijateks peamiselt korteriühistud, peatöövõtjad, riik (riigihanked) ja eratellijad. Tellijate osas jagunesid objektid järgmises vahekorras: KÜ-d 50%, riik 20%, peatöövõtjad 20% ja eratellijad 10%.

Tulud, kulud ja kahjum: 2022. aastal moodustas OMA Fassaad OÜ müügitulu 3 010 038 eurot (2021 2 646 154 eurot) ja aruande aasta kasum oli 163 837 eurot. 2022 aasta tulemuse loeme Ukraina sõja mõjudest tulenevalt majanduslikult väga heaks.

2022 aastal töötas OMA Fassaad OÜ-s töölepinguga keskmiselt 4 töötajat ning 1 juhtimis- ja kontrollorgani liige. Palgakulu kokku 170 973 eurot.

OMA Fassaad OÜ juhatusse kuulub üks liige. Juhatuse liikmele maksti aruandeaastal tasu 30 612 eurot. Juhatuse liikmele lahkumisel või vabastamisel täiendavaid kompensatsioone ja hüvitisi ette nähtud ei ole 2023.a kavatseme tegeleda põhiliselt üldehituse ja fassaaditööde peatöövõtuga.

2023.a tegevuse märksõnadeks on: Ukraina sõja mõjudest tingitud majanduslanguse üle elamine, efektiivne majandamine ja hea turundusstrateegia. Üritame olla paindlikud ja keskenduda võimalikult palju riigihangetele, kuid eelkõige orienteerume nendele objektidele, kus meil on konkurentidega võrreldes suurim eelis: ajaloolised sakraalhooned, ajaloolised kindlustusrajatised, stalinistliku perioodi hooned ja muud muinsuskaitsealused ehitised. Senine kvaliteedile orienteeritud ehitustöö on ettevõtte tuntust tõstnud ning seeläbi on turundamine olnud lihtsam.

Eesmärk on edaspidi jätkata vähemalt sama hea kvaliteediga ja olla majanduslanguseks valmis. Teeme koostööd materjalide tarnijatega, kellel on pakkuda korrektseid süsteemilahendusi ja head kliendituge. Lisaks otsime ise aktiivselt uusi meie suunitlusele sobivaid kliente ja selleks uuendame pidevalt kodulehekülge. 2023 aastal keskendume muinsuskaitsealuste fassaadide ja rajatiste restaureerimisele.

OMA FASSAAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.