Rohkema info nägemiseks:

AUTOSÕBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme oma ülesandeks võtnud pakkuda klientidele kõikvõimalikke autoga seotud teenuseid ühest kohast, taskukohase ja soodsa hinnaga, kasutades selleks kaasaegseid seadmeid ja tööriistu ning kvaliteetseid kulumaterjale ja autoosi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Autosõber on Tallinnas asuv tipptasemel autoteenindus ja -remont, kus kliendile tagatakse kvaliteetne täisteeninduslik lähenemine koos tööde garantiiga. Meie asukoht Ülemiste City kvartalis, lennujaama ja Ülemiste kaubanduskeskuse läheduses, muudab meid mugavaks valikuks kõigile autoomanikele, kes hindavad professionaalset teenindust ja muretut autoremonti.

Autosõber pakub laia valikut autoga seotud teenuseid ühest kohast. Alates sõiduautode kuni tarbesõidukiteni, teostame tehnilisi remonditöid, hooldust ja autopesu. Lisaks pakume tasuta asendusautot remondi ajaks, säästes teie aega ja raha.

Kasutame kaasaegseid seadmeid, parimaid tööriistu ning kvaliteetseid kulumaterjale ja varuosi. Meie kogenud spetsialistid koostavad hinnakalkulatsioone, järgides rangelt tehase standardeid, ja tagavad, et teie auto on usaldusväärsete kätes.

Autosõber järgib tehase tööaegade norme, kasutades AutoData online süsteemi. See tagab mitte ainult õigeaegse remondi, vaid ka täpse arvutuse remondi maksumusest, aidates teil hoida oma eelarvet kontrolli all.

Meie ettevõte hoiab kogu tehtud tööde ajaloo, arhiivi ja arvestust tänu kaasaegsele tarkvarale. See võimaldab meil mitte ainult õigel ajal meelde tuletada järgmist hooldust või remonti, vaid tagab ka läbipaistvuse ja usaldusväärsuse meie teenuste suhtes.

Autosõber on olnud turul juba 14 aastat, pakkudes kõrgetasemelist autoremondi- ja hooldusteenust. Meie kogenud meeskond, varustatuna kaasaegsete diagnostikaseadmetega, tagab kiire, tõhusa ja usaldusväärse teeninduse igale kliendile.

Autosõber on rohkem kui lihtsalt autoteenindus – oleme teie autode usaldusväärne sõber, kes hoolitseb teie sõiduki heaolu eest. Kasutage meie professionaalseid teenuseid ja avastage muretu autoremondi maailm Tallinnas.

Rohkem infot meie ja meie pakutavate teenuste kohta leiad meie kodulehelt!

Koduleht

AUTOSÕBER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Renate S.

Hooliv suhtumine, suurepärane teenus ja sõbralik teenindus!

- Sergei I.

Kiireja kvaliteetne autohooldus mõistliku hinnaga!

- Ilmar L.

Leiavad kiire lahenduse, aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AUTOSÕBER OÜ tegevusaruanne 2022

Autosõber OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest mootorsõidukite hoolduse ja remondi valdkonnas, registreeriti 2009. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat teenust. Firma põhitegevus, mis on määratletud EMTAK koodiga 45201, hõlmab laia valikut teenuseid, sealhulgas mootorsõidukite hooldust ja remonti. Autosõber OÜ majandusaasta algab iga aasta 1. jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril. See tähendab, et 2022. aasta majandusaasta on juba alanud ja lõpeb 31. detsembril 2022. aastal. Selle perioodi jooksul on

Dropdown

kõik artiklid

Autopesula Autosõber - Kuidas õigesti autot pesta?

Selles artiklis jagab Autosõber põhjalikku juhendit selle kohta, kuidas autot korralikult pesta. Protsess hõlmab mitmeid olulisi samme, alustades mustuse eemald
ssb.ee
Selles artiklis jagab Autosõber põhjalikku juhendit selle kohta, kuidas autot korralikult pesta. Protsess hõlmab mitmeid olulisi samme, alustades mustuse eemaldamisest ja auto kere jahutamisest enne vahu pealekandmist. Seejärel selgitatakse, kuidas pesta auto kere aktiivse vahuga, keskendudes õigele järjekorrale ja aja tähtsusele. Lisaks antakse nõuandeid raskesti ligipääsetavate kohtade, nagu rattad ja embleemid, puhastamiseks ning käsitsi pesu kahe ämbri meetodiga. Oluline on kasutada õiget šampooni madala pH tasemega. Lõpuks rõhutatakse õiget kuivatamist mikrokiudrätikutega, et vältida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.