Rohkema info nägemiseks:

RISTIPARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme elektromehaaniliste süsteemide, kaablikimpude valmistamise, lehtmetalli painutamise ja seadmete lõppkoostamisega vastavalt klientide kõrgetele standarditele, tagades innovatiivsed lahendused ja kvaliteetse töö.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ristipartner OÜ on 2007. aastal asutatud ettevõte, mille põhiliseks eesmärgiks on pakkuda tipptasemel tehnoloogilisi lahendusi masinate ja seadmete elektromehaaniliseks koostamiseks ning kaabliköidiste valmistamiseks vastavalt IPC 620 standardile. Oleme oma ala eksperdid, kellel on aastatepikkune kogemus ja kirg tehnoloogia vastu. Meie ettevõte pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad lehtmetalli painutamist, keevitamist, kaablikimpude valmistamist ning seadmete ja masinate elektromehaanilist koostamist.

Meie kogenud meeskond suudab painutada kuni 2 meetri pikkuseid detaile, tagades täpse ja vastupidava lõpptulemuse. Kasutame nii MIG/MAG kui TIG keevitust, et tagada keevitatud ühenduste vastupidavus ja täpsus. Lehtmetallist valmistatud filtrid, kohandatud masinate korpused ja muud komponendid valmivad meie kätes täiuslikult.

Oleme spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste kaablikimpude valmistamisele vastavalt teie vajadustele ja spetsifikatsioonidele. Meie oskustega meeskond tagab, et igas kaablikimbus on õiged juhtmed õiges järjestuses, tagades seeläbi seadmete sujuva ja usaldusväärse toimimise.

Pakume terviklahendust alates seadmete esialgsest disainist kuni lõpliku koostamiseni. Meie ekspertide käte all saavad seadmed ja masinad elu, olles valmis vastu võtma teie väljakutseid ja täitma teie nõudmisi. Lisaks pakume ka tootearenduse teenuseid. Kui teil on idee või näidis, loome sellest tootmisjoonised ja vajadusel parendame toodet, et tagada selle maksimaalne tõhusus ja vastupidavus.

Meie pühendumus kvaliteedile ja rahulolule on meie ettevõtte alustala. Oleme uhked oma kogenud meeskonna üle, kes on valmis võtma vastu igasuguseid väljakutseid ja looma lahendusi, mis ületavad teie ootusi. Kas olete vajamas täpseid lehtmetallist komponente, keerulisi kaablikooslusi või täiuslikult koostatud seadmeid, siis oleme teie usaldusväärsed partnerid.

Oleme siin, et muuta teie ideed reaalsuseks. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage maailm uute tehnoloogiliste võimalustega. Koos leiame parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja viib teie äri uuele tasemele. 

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

RISTIPARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit T.

Täpsus, kvaliteet ja hea suhtlus - kõik, mida lootsime.

- Kati M.

Tänan meeskonda suurepärase töö eest! Nende põhjalikkus ja tähelepanelikkus on hindamatu.

- Taavi L.

Hindan nende oskusi ja pühendumust. Nad suudavad keerukaid projekte teha lihtsaks ja efektiivseks.

RISTIPARTNER OÜ tegevusaruanne 2022

Ristipartner OÜ, mis on registreeritud 16. märtsil 2007, on tuntud oma mitmekesiste tegevusalade poolest, mis hõlmavad kaablikoostude tootmist, lehtmetallist toodete valmistamist, seadmete koostamist ja klaasist ärikingituste tootmist. Selle ettevõtte põhitegevused on alati olnud suunatud kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Ristipartner OÜ on pühendunud oma tegevusalade jätkuvale arendamisele ja laiendamisele. Järgmise, 2023. aasta majandusaasta jooksul on ettevõttel plaanis jätkata samadel tegevusaladel, mis on aidanud neil

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valmivad kvaliteetsed kaablikimbud?

Tehnikamaailm on täis keerukaid seadmeid ja masinaid, mis sageli tunduvad nagu tehnilised imeasjad tänu nende täiuslikule töökorrasolekule. Aga kuidas need keer
ssb.ee
Tehnikamaailm on täis keerukaid seadmeid ja masinaid, mis sageli tunduvad nagu tehnilised imeasjad tänu nende täiuslikule töökorrasolekule. Aga kuidas need keerulised kaablite kimbud ja metallist korpused saavad tegelikkuseks? Siinkohal astub sisse Ristipartner OÜ, et tuua tehnilisse maailma uut elu ja kunsti. Iga tehniline ime algab täpsetest ja professionaalsetest kaablite kimpudest. Ristipartner OÜ meeskond mõistab, et iga juhtme, igasuguse ühenduse täpsus on oluline. Meie eksperdid mitte ainult ei valmista kaableid vastavalt tehnilistele nõudmistele, vaid nad kujundavad neid ka tõeliseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.