Rohkema info nägemiseks:

SAITKLAP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2058; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAITKLAP OÜ kohta arvamuslugu!"

SAITKLAP OÜ hetkeolukord

Juba 2058 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

1) ülevaade ettevõtte tegevusest,

Osaühing SaitklaP asutati 17.08.2007. Ettevõtte põhitegevusalaks on Köögivilja- (sh kõrvitsaliste), juurvilja- ja mugulviljakasvatus (EMTAK 01131).

2) finantsseisundi hindamiseks olulised asjaolud, 2022 aasta majandustegevuse tulemuseks kujunes kasum 68 165 eurot ( 2020: 24 341 eurot).

Aruandeaastal saadi müügitulu 479 756 eurot (2021: 295 685 eurot).

Müügitulu enam kui 62%-line kasv oli tingitud suurenenud tootmismahtudest, kui ka uue suuna, teravilja kasvatamise alustamisest. Ühtlasi mõjutas müügitulu oluliselt suurenenud sisendite hinnad.

3) olulised sündmused majandusaastal, 2022 aastal jäi põhikultuuride kartul ja porgand saagikused alla ootuste. Seoses sama aegse tootmismahu ja kulubaasi kasvuga jäi üldine kasumlikkus alla ootuste. Suures osas suutis ettevõte kahjumit katta teiste kultuuridega. Sel aastal alustasime teravilja kasvatusega. Kaup sai turustatud peamiselt jaekettides, hulgiladudes ja otse suurematele toidutootjatele. Tervili on turustatud läbi Eestis tegutsevate teravilaj kokkuostjate.

4) järgneva aasta plaanid, 2022 aastal jätkatakse ettevõttes sama majandustegevusega. Suurendatakse maabilanssi ja teravilja kasvatuspindala. Eesmärk on oluliselt kasvatada kooritud toodete osakaalu käibes. Suuremaid investeeringuid ei ole planeeritud.

5) peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenusegrupid,

Peamiseks suunaks on köögiviljakasvatus. Igal aastal püüame laiendada köögiviljade sortimenti tootevalikut, et jõuda paremini tarbijani. Panustame tegevuses omatoodetud köögivilja väärindamisse.

6) olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud,

Olulisi investeeringuid põhivaradesse aastal 2022 ei tehtud.

SAITKLAP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.