Rohkema info nägemiseks:

KLIINIK32 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3088; jälgijaid - 23. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KLIINIK32 OÜ kohta arvamuslugu!"

KLIINIK32 OÜ hetkeolukord

Juba 3088 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 118 korda.

Tegevusaruanne 2022

2007. aasta detsembris avasid kuus Eesti tipphambaarsti dr. Lauri Vahtra, dr. Piret Väli, dr. Kirsten Nigul, dr. Triin Lindma, dr. Reet Pallase ja dr.

Anton Garajev Tallinnas Tornimäe Ärikeskuses oma esinduskliiniku Kliinik 32, millest sai kõige moodsama ravitehnika ja töökontseptsiooniga hambaravikliinik Eestis.

2011.aastal suurendati osanikeringi ning nüüd kuulub osanike hulka ka dr. Martin Martma. 2015.aastast on osanikeringis ka dr.Laura Aluoja.

Etevõtte OÜ Kliinik32 põhitegevusala on hambaravi osutamine (EMTAK kood 86231).

Kliinik 32 on Eesti üks esinduslikum ja kvaliteetsema teenusega implantoloogia- ja parodontoloogia keskuseid, kus lisaks kirurgilistele protseduuridele ja igemehaiguste ravile pakutakse kõrgel tasemel hambaravi-, ortodontia-, proteesi- ja suuhügienisti teenuseid. Kliinik 32 meeskond koosneb ligi 45 arstist ja assistendist, olles sellega üks suuremaid kliinikuid Eestis. Kliinikul on üheksa kaasaegse tehnikaga sisustatud hambaravikabinetti ning kaks kirurgilisteks protseduurideks mõeldud spetsiaalset operatsioonisaali.

OÜ Kliinik32 tegi väga hea aastatulemuse, saavutades veidi enam kui 5,1 miljonilise aastakäibe. 2022.aastal tuli hakkama saada suurenenud kuludega ja palgasurvega, mistõttu kasum jäi oodatust märgatavalt väiksemaks.

2023. aastal on kliiniku peaeesmärgiks jätkata kõrge kvaliteediga interdistsiplinaarse hambaraviteenuse pakkumist. Ekspordi osas loodame, et taastub riikidevaheline vaba liikumine ning välispatsientidel on taas võimalik meie poolt pakutavat teenust tarbida. 2023.aastal panustame senisest enam digitaaliseerimisse ning oma tegevuste efektiivistamisse.

2023. aastal planeerime saavutada kogukäibeks ligi 5,2 miljoni eurot.

Kliinik32 OÜ peamised suhtarvud

Arvestusmetoodika 2022 2021

Puhaskasumimarginaal puhaskasum/müügitulu 0,13 0,04

Varade puhaskasum/varad puhasrentaablus 8,7% 26,5% kokku% (ROA)

Omakapitali rentaablus puhaskasum/omakapital 94,2% 97,7% kokku% (ROE)

KLIINIK32 OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.