Rohkema info nägemiseks:

ELKORAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4253; jälgijaid - 24. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELKORAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ELKORAL OÜ hetkeolukord

Juba 4253 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,1 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2022

Elkoral OÜ 2022. majandusaasta oli suuremate projektide realiseerumise aasta. Paljud külmutatud projektid läksid uuesti töösse, käive kasvas ning tegime ettevõtte ajaloo parima kasumi ja müügitulemuse.

Panustame ning hoiame meeskonda ja töötajate motivatsiooni.

2022 aasta peamised tegevused ja osutatavad teenused tegevusvaldkondade lõikes:

Elektritööd jätkame koostööd uute ja olemasolevate klientidega.

Targa Kodu lahendusi teostame KNX ja pikaajalise Austria partneriga Loxone.

Hooneautomaatika projektides kasutame iSMA (Niagara Tiridium) ja Loxone seadmeid.

Läbipääsusüsteemid – Koostöö jätkub ZKTeco ja 2N-iga.

Kauglugemissüsteemid - Jätkame koostööd Rootsi partneri Elvaco’ga. Pakume kohalikele klientidele professionaalset teenust ja müüme seadmeid. Aasta jooksul on toimunud mitmeid hinnatõuse ja tarneajad on normaliseerunud.

E-poe müük. Jätkame kaupade müüki veebipoes www.smartone.ee.

Hooldus ja tugiteenust pakume klientidele hooneautomaatika ja Targa Kodu projektides. Plaanis on meeskonda laiendada ja pidevalt arendada.

Tööohutus.

Peame oluliseks töötajate regulaarset tööohutuse alast koolitamist. Teostame tööohutuse regulaarset järelevalvet objektidel. Töötundide arvestamiseks kasutame automatiseeritud tööajaarvestust.

Investeeringud, klienditeenindus, finantsdistsipliin ning investeeringute finantseerimisallikaid.

2022 aastal jätkasime investeerimist personali arengusse, et tõsta pädevust hooneautomaatika, elektri ja

Targa Maja valdkonnas. Ettevõttel täitus 15. aastat ja selle raames läbis meeskond MADi kommunikatsiooni koolituse ning tähistasime sünnipäeva pidulikult. Ettevõtte tegevust kontrollib sõltumatu audiitor.

Meie kontorisse on paigaldatud kõikvõimalikud nutitooted ja meil on Eestis ainulaadne kontor, kus kliendid saavad tutvuda meie pakutava tarkvaraga ja toodetega. Vajalikud investeeringud oleme teinud omavahenditest.

Konkurentsivõime säilitamiseks ja suurendamiseks koolitame ja kasutame kvalifitseeritud personali. Meie uksed on avatud lahtise peaga inseneridele, programeerijatele ja spetsialistidele. Meie eesmärk on võtta tööle oma ala professionaalid. Pooldame väiksemat, kuid efektiivsemat meeskonda. Oleme loonud personali koolitusprogrammi, mille abiga plaanime veelgi tugevdada ELKORAL OÜ positsiooni turul meie tegevusharudes.

2022. aastal oli eesmärk hoida ja suurendada klientide rahulolu ja Targa Majaga seotud tugiteenuse kättesaadavust lojaalsetele klientidele, mis sai ka täidetud.

ELKORAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.