Rohkema info nägemiseks:

AUF PAIGALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ AUF Paigaldus on spetsialiseerunud klaasfassaadide, klaaskatuste veelekete otsimisele ja nende kõrvaldamisele, ning klaaspakettide vahetusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Aastal 2007 loodud OÜ AUF Paigaldus on uhke Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mille tegevusalaks on akende, uste ja klaasfassaadide paigaldus. Meie ettevõte on aastate jooksul kasvanud ja arenenud tänu meie kirele tipptasemel käsitöö vastu ning pühendumisele klientide vajaduste täitmisele.

Meie kogenud meeskond, kellel on üle kaheteistkümne aasta töökogemus alates 2001. aastast, on spetsialiseerunud mitmesuguste avatäidete paigaldusele. Teostame nõudlikke ja keerulisi projekte, sealhulgas alumiiniumprofiilidest klaasfassaade, valguskatuseid, klaasvarikatuseid, valguskupleid, talveaedu, uksi (sealhulgas lükand- ja voldikuksi), aknaid, klaasvaheseinu ning rõdupiirete paigaldust. Meie teenuste hulka kuulub ka hooldustööde teostamine, akende ja uste hooldamine ning reguleerimine.

Üks meie erilistest oskustest on mõranenud ja katkiste klaaside vahetamine ning klaaspakettide vahetamine isegi ekstreemsetes tingimustes. Oleme pühendunud mitte ainult kvaliteetse töö tegemisele, vaid ka klientide rahulolu tagamisele. Seetõttu pakume ka klaaside tarnimise teenust, tagades, et klientide vajadused oleksid täielikult rahuldatud.

AUF Paigaldus on spetsialiseerunud alumiiniumkonstruktsioonide valmistamisele, kasutades tipptasemel materjale nagu Schüco ja Nordic profiilid. Meie meeskond mõõdab tellija jaoks avad täpselt ning aitab neil sobivate klaaside valimisel vastavalt nende soovidele ja vajadustele.

Kuigi oleme Eestis asuv ettevõte, laiendame meie teenuste ulatust kaugemale. Lisaks Eestile tegutseme aktiivselt Soomes ja Norras, kus oleme teostanud mitmeid mahukaid projekte. Oleme uhked selle üle, et oleme saavutanud usaldusväärse maine mitte ainult Eestis, vaid ka meie naaberriikides.

Kui otsite usaldusväärset partnerit avatäidete paigaldamiseks, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda teile parimat võimalikku lahendust vastavalt teie vajadustele. AUF Paigaldus on teie usaldusväärne valik kvaliteetse, professionaalse ja usaldusväärse avatäidete paigalduse ja hooldustööde jaoks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AUF PAIGALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

AUF Paigaldus OÜ paigaldas meie kontori klaasfassaadid ja tulemus on suurepärane. Tööd tehti professionaalselt ja tähtaegselt

- Toomas V.

AUF Paigaldus OÜ aitas meil leida parimad lahendused meie terassile ja varikatusele. Nüüd saame nautida oma õueruumi aastaringselt!

- Mihkel K.

Klaaskatuste lekked on minevik! AUF Paigaldus OÜ tegi kiiret ja korralikku tööd. Soovitan

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas klaaskatus võib su kodu väärtust tõsta?

Klaaskatused on populaarseks muutunud nii kaasaegsete kui ka traditsiooniliste kodude seas. Need ei anna mitte ainult looduslikku valgust ruumidesse, vaid võivad suurendada ka kinnisvara väärtust. Klaaskatuste paigaldamine on kõige tõhusam viis ruumi suurendamiseks, samuti on see energiasäästlik valik. OÜ AUF Paigaldus pakub mitmeid võimalusi klaaskatuste paigaldamiseks, sealhulgas erikujulisi ja –värvilisi katusekupleid, klaasvarikatuste ja talveaedade paigaldamist. Lisaks on klaaskatused vastupidavad ning nõuavad minimaalset hooldust. Meie spetsialistid aitavad teil valida õige klaaskatuse

Dropdown

kõik artiklid

Klaasfassaadide paigaldus - AUF paigaldus

Teie poolt fassaad, aknad, uksed… Meie poolt vastavalt kokkuleppele: paigaldus,tarvikud ,objekti juhtimine, tõstetehnika,lõpetus plekid jne…  
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.