Rohkema info nägemiseks:

MASINATEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2692; jälgijaid - 25. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MASINATEENUS OÜ kohta arvamuslugu!"

MASINATEENUS OÜ hetkeolukord

Juba 2692 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 17 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Masinateenus põhitegevus on ehitusmasinate, - seadmete ja –materjalide jae- ning hulgimüük. Teise osa tegevusest moodustab ehitusmasinate remont ja varuosade müük ning kolmanda suuna moodustab ehitusmasinate- ja seadmete rent. Põhiosa müügikäibest moodustavad laadurite ja ekskavaatorite müük erinevatele teedeehitus-, üldehitus- ja põllumajandusettevõtetele.

Kui 2020 aasta tegevus erines oluliselt vasrasematest aastatest seoses Covid 19 epideemiaga, millele järgnes 2021 aastal müügimahtude taastumine Covid 19 eelsele tasemele, siis 2022 aastat (ca 35% müügimahtude kasv võrrelduna 2021 aastaga) jääb varjutama oluline inflatsioonist tulenev mõju sisendhindadele, mis omakorda mõjutas oluliselt kasumlikkust.

Ettevõte on jätkuvalt suutnud makromajanduslikele mõjutustele reageerida operatiivselt.

Oleme hoidnud käibekapitali struktuuri võimalikult tugevana, selleks sõlmisime arvelduskrediidi lepingu Coop Pangaga mahus 100 tuh eur.

Majandusaasta lõpu seisuga oli laenumaht kasutamata. Sarnaselt eelneva paari aastaga vaatab ettevõte kõiki kulutusi tegevuskulude põhiselt.

Eelnevast tulenevalt suutis ettevõte saavutada 2022 aastal puhaskasumi 21,1 tuh eur. Vastav näitaja 2021 aastal oli 33,2 tuh euri.

Ettevõtte põhisuundadeks on jätkuvalt ehitusmasinate - laadurid, ekskavaatorid ja pinnasetihendustehnika müük, rentimine ja hooldus ning varuosadega varustamine. Jätkub koostöö mitme tootjatehasega, et paindlikult reageerida kohaliku turu nõudlusele masinate ostu osas.

Eesmärk on olla konkurentidest samm eespool eelkõige masinate tarnekiiruste osas. Müükidest domineerib masinatootja Wacker-Neuson programm, mis annab võimaluse uute klientide leidmiseks ja nende teenindamiseks toodetega.

MASINATEENUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.