Rohkema info nägemiseks:

NEITH ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie peamine suund on suuremahuliste päikese- ja roheenergia hübriidparkide ehitamine, olles üks juhtivaid tegijaid selles valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsid usaldusväärset partnerit päikeseenergia projektide elluviimiseks? Tutvustame sulle Neith Elekter OÜ-d, Eesti juhtivat päikeseenergia lahenduste pakkuja, kellel on aastatepikkune kogemus ja kirg päikeseparkide ehitamise ning elektritööde valdkonnas.

Pakume terviklahendusi maa päikeseparkidele, hõlmates alajaamade ehitust kuni 110 kV, kaablitrasside rajamist ning kaablite paigaldust. Meie professionaalne meeskond tagab, et sinu päikesepark saavutab maksimaalse efektiivsuse ja toodab rohelist energiat jätkusuutlikult. Kui otsid päikeseenergia lahendusi katusele, siis oleme õige valik. Meie terviklahendused katuse päikeseparkidele tagavad optimaalse paigalduse ja efektiivsuse, aidates sul muuta katused energiatootmiseks.

Tegeleme päikeseparkide vaiamise, aedade vaiamise ja teepiirde vaiamisega. Kasutame tipptasemel vaiamismasinaid, et tagada kindel vundament sinu päikeseenergia projektile, olgu see siis suur päikesepark või väiksem süsteem. Pakume professionaalset käidukorraldust ja hooldust nii päikeseparkidele kui ka elektripaigaldistele. Meie pühendunud hooldusmeeskond tagab süsteemide sujuva toimimise ja vajalikud hooldustööd, mis tagavad sinu investeeringu pikaajalise kasutuse.

Neith Elekter OÜ on tuntud mitte ainult oma tehnilise oskusteabe, vaid ka kliendikeskse lähenemise poolest. Oleme uhked oma võime üle leida individuaalsed lahendused vastavalt klientide vajadustele. Meie kogenud meeskond on pühendunud projekti tähtaegadest kinnipidamisele ja kvaliteetsele tööle.

Kui soovid investeerida päikeseenergiasse või vajad professionaalset elektritööde teenust, võta julgelt ühendust Neith Elekter OÜ-ga. Oleme siin, et pakkuda sulle parimat teenust, mis vastab sinu vajadustele ja ootustele.

Võta ühendust juba täna ja avasta parimad päikeseenergia lahendused koos Neith Elekter OÜ-ga!

KONTAKT

NEITH ELEKTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan O.

Olen äärmiselt rahul päikeseenergia süsteemi paigaldusega!

- Mari E.

Täpne töö, sõbralik teenindus. Minu päikesepaneelid töötavad suurepäraselt tänu Neith Elekter OÜ-le!

- Kadi S.

Usaldusväärsed ja asjatundlikud elektrikud. Suurepärane valik roheliste energialahenduste jaoks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NEITH ELEKTER OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on välielektriliinide ehitus. Ettevõtte müügitulu 2022a. oli 1 248 398 eurot,kasum 88 641 eurot. Keskmine töötajate arv 2022.a. oli 16 ja palgakulu 326 590 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Päikeseenergia lahendused: Muuda oma kinnisvara roheliseks

Kas soovid teha oma kinnisvara keskkonnasõbralikumaks ja säästa energiakulusid? Meie esimene artikkel viib sind avastusretkele päikeseenergia võimalustega, mis
ssb.ee
Kas soovid teha oma kinnisvara keskkonnasõbralikumaks ja säästa energiakulusid? Meie esimene artikkel viib sind avastusretkele päikeseenergia võimalustega, mis muudavad sinu kinnisvara roheliseks energiaallikaks. Kui oled mõelnud, kuidas muuta oma kodu või ärihoone energiasäästlikuks, siis see artikkel on just sulle. Päikeseenergia on jätkusuutlik energiaallikas, mis mitte ainult ei vähenda sinu süsinikujalajälge, vaid aitab ka vähendada igakuiseid energiakulusid. Artiklis uurime päikeseenergia paigaldamise protsessi, selle eeliseid ja kuidas päikeseenergia lahendused aitavad sul sõltumatult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.