Rohkema info nägemiseks:

REFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3244; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REFF OÜ kohta arvamuslugu!"

REFF OÜ hetkeolukord

Juba 3244 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Reff OÜ põhitegevusalaks on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük (tegevusala EMTAK: 45321) ja kõrvaltegevusalaks on mootorsõidukite muude osade ja lisaseadmete tootmine (tegevusala EMTAK: 29321).

Tulud, kulud ja kasum 2022.aasta müügitulu oli 4 799 590 eurot, millest 88,28 % moodustas mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük ning 11,72 % moodustas mootorsõidukite muude osade ja lisaseadmete tootmine.

2022.aasta kasum oli 27 615 eurot.

Personal

Reff OÜ juhatusele maksti tasu 7465 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Aasta 2023 on meie ettevõttele väljakutseterohke periood, mille märksõnadeks on Ukraina sõda, majanduslangus ja hinnatõus. Ukraina sõja mõju maailmamajandusele ja geopoliitilised pinged mõjutasid oluliselt globaalseid rehvitööstuse tarneahelaid ja tooraineturgusid. See põhjustas varieeruvust nii rehvide kättesaadavuses kui ka hindades.

Majanduslangus mõjutab transpordi- ja autotööstust, mis omakorda avaldab mõju nõudlusele rehvide järele. Kliendid on sunnitud olema ettevaatlikumad oma kulutustega, mis mõjutab otseselt ka meie müüki.

Lisaks eelpool mainitule toob aasta 2023 kaasa ka üldise hinnatõusu, mis hõlmab nii tooraineid kui ka tootmiskulusid. See sunnib meid pidevalt jälgima oma kuluefektiivsust ja hindade kujundamist, et säilitada konkurentsivõimet.

Kuigi aasta 2023 esitab meile palju väljakutseid, jääme pühendunuks kvaliteetsete rehvide pakkumisele ja klientide vajaduste rahuldamisele.

Oleme valmis jätkama kohanemist muutuvas keskkonnas ja jälgima turgude arenguid, et pakkuda parimaid lahendusi nii meie ettevõttele kui ka klientidele.

REFF OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.