Rohkema info nägemiseks:

REMOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me pakume välja planeerimise, demontaaži, asbesti eemaldamise, jäätmete käitlemise, lammutamise, purustamise, ehituslammutuse, keskkonnamõju hindamise ja lammutamise erinevates ehitusplatsides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit lammutus- ja keskkonnateenuste valdkonnas? REMOR on teie esimene valik. Oleme meeskond, kellel on aastatepikkune kogemus ja kirglik pühendumus pakkuda parimaid lahendusi lammutustööde ja keskkonnateenuste vallas. Meie eesmärk on tagada, et klientidele pakutavad teenused oleksid alati kvaliteetsed, ohutud ja tähtaegselt valmis.

Meie lammutusspetsialistid on kogenud ja varustatud tipptasemel tööriistadega, mis võimaldavad meil teha ehitus- ja lammutustöid igas suuruses projektidele. Alates ehituslammutusest kuni asbesti eemaldamiseni, on meie meeskond valmis võtma vastu mis tahes väljakutse. Oleme uhked oma võimekuse üle plaanida ja teostada lammutustöid nii, et need vastaksid täielikult klientide vajadustele ja ootustele.

REMOR ei piirdu ainult lammutustöödega; me oleme ka keskkonnasõbralike teenuste pakkujad. Meie keskkonnamõju hinnangud, jäätmete käitlemine ja keskkonnakaitse meetmed on suunatud sellele, et meie tegevus oleks alati kooskõlas keskkonnaalaste eeskirjadega. Meie eesmärk on mitte ainult teha klientidele elu lihtsamaks, vaid ka aidata kaasa puhtama ja tervema keskkonna loomisele.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit lammutustöödeks ja keskkonnateenusteks, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie meeskond on valmis kuulama teie vajadusi ja pakkuma teile kohandatud lahendusi. Olgu tegemist suurte ehitusprojektidega või keskkonnaprobleemide lahendamisega, oleme siin, et aidata teil saavutada oma eesmärgid.

Loome koos parema tuleviku!

+372 5206516

REMOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Kõik lammutustööd, mida vajasime, planeeris ja viis läbi REMOR. Väga asjalik ja professionaalne.

- Kadi P.

REMOR on väga usaldusväärne ja teenindamine oli kiire.

- Liis T.

REMOR pakub kvaliteetseid ja professionaalseid teenuseid. Väga rahul!

REMOR OÜ tegevusaruanne 2022

Remor OÜ on ettevõte, mis asutati 29. augustil 2007. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte püsivalt tegutsenud lammutus- ja remonttööde valdkonnas (EMTAK 43111), pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Ettevõtte juhatusse kuulub üks liige, kes on pühendunud ettevõtte kasvule ja arengule. Remor OÜ 2022. aasta müügitulu oli 115 436 eurot. Võrreldes eelneva aastaga, 2021. aastaga, on ettevõtte müügikäive vähenenud 30%. See on märkimisväärne langus, mis võib olla tingitud mitmetest teguritest, sealhulgas majanduslikest tingimustest, konkurentsist või ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Miks on lammutustööde järgne puhastus hädavajalik ja kuidas tagada ohutu ja tervislik keskkond?

Lammutustööde järgne puhastus on hädavajalik samm, et tagada ohutu ja tervislik keskkond. Lammutamise ajal võib tekkida tolmu, prahi ja muude jäätmete kuhjumine
ssb.ee
Lammutustööde järgne puhastus on hädavajalik samm, et tagada ohutu ja tervislik keskkond. Lammutamise ajal võib tekkida tolmu, prahi ja muude jäätmete kuhjumine, mis võib olla ohtlik töötajate tervisele ja keskkonnale. Seetõttu on oluline tagada lammutustööde järgne puhastus, et kõrvaldada kõik võimalikud ohud ja tagada puhas ja turvaline keskkond. Remor OÜ on spetsialiseerunud tõhusate ja kvaliteetsete lammutustööde läbiviimisele ning pakub ka lammutustööde järgset puhastust. Meie meeskond teostab hoolikat prahikoristust, mis hõlmab tolmu ja prahi eemaldamist, pindade puhastamist ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.