Rohkema info nägemiseks:

STARBUNKER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2505; jälgijaid - 188. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta STARBUNKER OÜ kohta arvamuslugu!"

STARBUNKER OÜ hetkeolukord

Juba 2505 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 188 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE 2022

Vastavalt ettevõtte 2022. aasta tegevustulemustele on lõpuks saavutatud rahuldav tulemus. Kasumiks kujunes 713 223 eurot, mis kasvas 2021.

aastaga võrreldes 4,9 korda. Kasumi kasv on tingitud olukorrast Eesti punkerdamisturul ja ettevõtte positsioonist selles sektoris.

Sanktsioonifaktorid töötasid süsivesinike hinna järsu tõusu ja müügimarginaali kasvu kasuks. Laevaomanikud ja laevaoperaatorid olid ettearvamatus olukorras ning püüdsid osta tulevikuks punkerdamisvarusid. Ettevõttel oli võimalus osta sanktsioneerimata kaupu mille tulemusel kindlustas kaupade müügi.

Raskused, millega ettevõte aruandeaastal silmitsi seisis: -uute tarnijate otsing ning uute kaupade otsing lähtudes uuest logistikast - pidev töö pankadega, mis nõudsid kauba saatedokumente, päritolusertifikaate ning pankade poolsed sanktsioonide kontrollid

Ettevõte tuli toime kiireloomuliste probleemidega ja sai hakkama katkematu tööga.

Kaadrid püsisid stabiilsena, laeva meeskond töötas tõhusalt, täites tootmisülesandeid ja hoides laeva tehnilist seisukorda korralikul tasemel.

2023. aasta alguses oli tanker IKLA täisülevaatus ja remont NETAMAN AS dokis. Selleks oli ettenähtud kogumisfond, millest 2023. aasta veebruaris tasuti 81’187.54 eurot. Praeguseks hetkeks on laeva lube pikendatud 5. aastaks ning see on tehniliselt heas korras ning on valmis pidevaks kasutamiseks.

2023 aasta plaan:

Turutrende arvestades plaanib ettevõte 2023. aastal teha majandustegevuses muudatusi. Keskenduda kommertslikule osale eemaldades tehniline ja meeskonnakomponent. Selle otsuseni viisid järgmised asjaolud: 1. 2023. aasta plaanides on mõtteid leida püsivad ja usaldusväärsed kaubaressursi tarnijad ning finantsasutus, mis tegeleb krediteerimise ja kauba riskikindlustusega.

2. Tanker IKLA ei tule toime ettevõtte müügimahtudega, seega tekkis vajadus üleanda mõned tellimused koostööpartneritele turul, eelkõige tankerile EAST.

Samuti omandas ettevõte 50% EINMIX OÜ aktsiatest, et optimiseerida väljaminekuid, mis olid seotud kauba tarnega tankeirle IKLA. See meede tagas pideva kauba tarne võimaluse terminalide ja punkrilaeva vahel ning sõltumatust logistika konkurentsist.

Kokkuvõttes hindab ettevõtte juhatus aruandeaasta tulemusi hästi ning plaanib jätkuvalt turusektoris püsida, areneda ning teha koostööd partnerite ja klientidega.

STARBUNKER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.