Rohkema info nägemiseks:

NARVA GATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2441; jälgijaid - 149. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NARVA GATE OÜ kohta arvamuslugu!"

NARVA GATE OÜ hetkeolukord

Juba 2441 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 149 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 24 korda.

Tegevusaruanne 2022

Narva Gate OÜ asutati 2007. aastal. Ettevõtte osanikud on Eesti ettevõte GIAB Eesti OÜ ja Rootsi ettevõte CA i Estland AB. Narva Gate OÜ tegeleb kinnisvara haldamise ja arendamisega Narvas endise Kreenholmi vabrikute territooriumil. Uue detailplaneeringuga on eesmärk muuta kinnisvara kasutuspõhimõtteid ning kujundada aastate jooksul endistest tehasehoonetest kaasaegne äri- ja elamukvartal.

2021. aasta äritulud olid 1 158 tuhat eurot, tegevuskulud 1 742 tuhat eurot ja finantskulud 149 tuhat eurot, aasta kahjum ulatus 733 tuhande euroni. 2022. aasta äritulud olid 1 222 tuhaat eurot, tegevuskulud 1 807 tuhat eurot ja finantskulud 149 tuhat eurot. 2022. aasta kahjum ulatus 734 tuhande euroni. Kahjum vastab väga pika perspektiiviga äriplaanile, milles hetkel rendile antavate hoonete rendist saadav müügitulu ei kata kogu kompleksi säilitamiseks tehtavaid kulusid ning pangalaenu intresse. 2022. aastal ei toimunud ühtegi kahjumi katmiseks vajalikku suuremat ostu-müügi tehingut., kuna selles piirkonnas on kinnisvaratehingute aktiivsus madal.

2021. aastal oli töötajate arv 6, töötasusid maksti 83,5 tuhat eurot ja sotsiaalmakse arvestati 25,7 tuhat eurot. 2022. aastal oli Narva Gate OÜ-l 8 töötajat, kellele maksti töötasu 94 tuhat eurot ja sotsiaalmakse 30 tuhat eurot.

Narva Gate OÜ-l on üle 30 rentniku, kellest suuremad on Rapid Security OÜ, Nevotex Narva OÜ,

Amphenol Connexus OÜ, SKS Estonia Textile ja GIAB Machining OÜ.

2022. aastal tegeles ettevõte põhiliselt kinnisvara haldamise, arendamise ja väljarentimisega.

Kinnisvara korrashoiuks on pidevalt vaja teha jooksvat remonti, parandada katuseid ja hoonete säilitamiseks vajalikke muid töid.

Rahvusvaheline kunstnike residentuuri projekt koostöös Eesti Kunstiakadeemia ja

Kultuuriministeeriumiga aadressil Joala 18 endises Kreenholmi tehaste omaniku villas jätkub.

Ajaloolise Kreenholmi territooriumile kultuuriprojektidest toimusid VII Narva Ooperipäevad ja kaks korda muusikafestival Station Narva. Spordivõistlustest toimus ralli Eesti Meistrivõistluste etapp. Lisaks toimusid territooriumil ka filmivõtted.

2021 aastal otsustas Riigikogu toetada kultuurikvartali „Manufaktuur“ loomise projekti 15 miljoni euroga tingimusel, et Narva Gate OÜ omanikud panustavad samuti projekti 15 miljoni euroga.

Kultuuriministeeriumi, Narva Linna ja Narva Gate OÜ vahel sõlmiti heatahtekavatsuste leping, et töötada välja kultuurikvartali kontseptsioon. 2022 aastal töö jätkus ning 2023 aastal moodustatakse

Kultuuriministeeriumi, Narva Linna ja Narva Gate OÜ vahel sihtasutus kultuurikvartali edasiseks kavandamiseks ja projekteerimiseks.

2022 suuremad investeeringud olid Rapid Security OÜ kontori ümberehitus ja investeering LPG gaasi kasutuselevõtuks rajatistesse ja seadmetesse. Lisaks panustati hoonete remonti.

2023 aastal on suuremate investeeringute tegemine endiselt peatatud, kuid jätkub kultuurikvartali kontseptsiooni väljatöötamine ning alustatakse projekteerimisega. Jätkatakse ka läbirääkimisi

NARVA GATE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.