Rohkema info nägemiseks:

GRAANUL HAKE AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2726; jälgijaid - 192. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GRAANUL HAKE AS kohta arvamuslugu!"

GRAANUL HAKE AS hetkeolukord

Juba 2726 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 192 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Graanul Hake AS on 2008 asutatud ettevõte, mis kuulub biokütuseid ja taastuvenergiat tootvasse

AS Graanul Invest gruppi. Graanul Hake peamine tegevus on tugiteenuste osutamine nii grupi ettevõtetele kui ka grupi peamistele toorainetarnijatele.

Ettevõtte varadest moodustavad enamuse puidu hakkimise ja transpordiga seotud varad. Peamised osutatavad teenused on võsa hakkimine ja transport.

Graanulite tootmiseks kasutatavat biomassi peetakse süsinikuneutraalseks, sest puidu kasvatamisel seob see samapalju CO kui hiljem selle põletamisel. Seetõttu on puidugraanulid üks osa 2 ülemaailmsest kliimapoliitikast aidates asendada fossiilseid kütuseid nii elektri- kui soojusenergia tootmises.

Aruandeaasta oli ettevõtte tegevusele positiivne ning vaatamata keerulisele keskkonnale suudeti mahtusid kasvatada. Tootmistulemused paranesid võrreldes aasta varasemaga.

Ettevõtte müügikäive 2022 aastal kasvas 20,7% ning varade üldine kasutusintensiivsus paranes.

Aruandeaastal telliti uus metsahakkur, mis saabub ja võetakse kasutusele 2023 aastal.

Tellitud on ka kaks uut hakkeveokit (multilift-tüüpi täishaaked), mis võetakse kasutusele 2023 aastal.

Ettevõtte keskmine töötajate arv 2022 aastal oli 20. Töötasudeks koos maksudega maksti aruandeperioodil kokku 749 tuhat eurot (2021 aastal: 922 tuhat eurot).

Juhatuse ega nõukogu liikmetele tasusid ei makstud.

2023. aasta peamine eesmärk on jätkuvalt kasvatada pakutavate teenuste mahtu ning parandada rentaablust.

Graanul Hake AS kogu müügikäive ja enamik ostudest toimub eurodes ehk ettevõttel ei ole valuutakurssidega seotud riske. Ettevõttel ei ole ka olulisi finantskohustusi ehk ei esine intressikõikumistega seotud riske. Ettevõte ei kasuta oma tegevuses finantsinstrumente. Ettevõtte finantsalaste riskide juhtimine toimub kontserni emaettevõtte tasemel, kes tagab ettevõtte müügi ja peamised ostutegevused ning ka ettevõtte rahavoogude juhtimise.

Tähtsamad finantsnäitajad ja nende arvestusmetoodika (tuhandetes eurodes): 2022 2021

Müügitulu 3 408 2 823

Ärikasum / -kahjum 160 -192

Puhaskasum / -kahjum 96 -256

Varade maht 2 272 2 775

Omakapitali osatähtsus (omakapital/varad*100) 7,4% 2,6%

Keskmine töötajate arv 20 20

Käive töötaja kohta 170 141

GRAANUL HAKE AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.