Rohkema info nägemiseks:

BALTIC FERRY TICKETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1735; jälgijaid - 48. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC FERRY TICKETS kohta arvamuslugu!"

BALTIC FERRY TICKETS OÜ hetkeolukord

Juba 1735 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 48 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Baltic Ferry Ticket OÜ jätkas 2022. aastal reisiteenuste broneerimisüsteemi IT platvormi arendustegevust ning laevapiletite online müüki Eestis laevapiletid.ee, Lätis ferrytickets.lv, Leedus keltai.lt domeenide vahendusel.

2022 aastal lisandus uue sihtturuna Soome laivaliput.fi domeeni vahendusel.

Teenust osutati koostöös Estravel AS-ga eesti, soome, vene, inglise, läti ja leedu keeltes.

BFT müügikäive rohkem kui kahekordistus 2022 aastal 136´294 eurolt 303´587 euroni. Selle peamine põhjus on

COV reisipiirangute kadumine, mis oluliselt pärssis müüki 2021 aastal. Olulise osa kasvu andsid ka Läti, Leedu müügikäibe kasv ja uue Soome suunalise turu avamine. Ühing saavutas oodatud kasumlikkuse, milleks kujunes 50´145 eurot.

Järgmiste aastate suurim väljakutse on arendada edasi reisiteenuste broneerimistarkvara intuitiivsemaks kasutades ära arendajatele kättesaadavaks muutunud AI tehnoloogia tööriistade võimalusi.

Ettevõttes oli üks töötaja/ juhatuse liige, 2022 aasta kogu palgakulu moodustas 22 077 eurot.

BALTIC FERRY TICKETS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.