Rohkema info nägemiseks:

ESTRUS STEEL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme raskemasinate tootmise, keevitustööde ja terasetööde teenustega, pakkudes kohandatud lahendusi klientidele nende spetsiifilistele vajadustele vastamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga suure innovatsiooni südames peitub vastupidavuse, täpsuse ja kõikumatu kvaliteedi lugu. ESTRUS STEEL OÜ kehastab neid põhimõtteid meie lipulaeva, Bison 300 PRO - revolutsioonilise põõsaste giljotiini kaudu, mis on määratlenud ümber raskemasinatööstuse standardid metsanduse ja põllumajanduse sektorites.

Meie teekond algas pühendumusega tipptasemele, kuna oleme spetsialiseerunud keevitustöödele, terasetööde teenustele ja raskemasinate tootmisele. Üle kümne aasta kestnud kogemusega oleme lihvinud oma oskusi, et pakkuda tooteid, mis ei ole lihtsalt masinad, vaid usaldusväärsed partnerid välitöödel. Bison 300 PRO on meie pühendumuse kehastus, meie missiooni tunnistus: Sepistades jõudu, harides täpsust!

Bison 300 PRO ei ole lihtsalt ükskõik milline põõsaste giljotiin; see on kliendi tagasiside, patenteeritud disainide ja kvaliteetsete materjalide kasutamise tulemus, mis tagavad võrdlematu vastupidavuse ja usaldusväärsuse. Selle robustne konstruktsioon ja uuenduslikud omadused nagu tugevdatud sakilised lõuad ja vastulõike tugi teevad sellest professionaalide lemmiku, kes nõuavad parimat.

Miks valida Bison 300 PRO? 

Kohandatavus: Lai valik variatsioone ja lisavarustust võimaldab kohandada vastavalt teie konkreetsetele vajadustele.
Tõhusus: Kiidetud madalate käituskulude, kerguse ja mitmekülgsuse poolest metsades, söötis põldudel ja isegi linnaparkides.
Kogemus: Toetatud üle 10-aastase kogemuse ja ISO 9001 sertifikaadiga.
Vastupidavus: Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, et taluda kõige raskemaid tingimusi.

Omadustega nagu kaaluvahemik 500-550kg (sõltuvalt lisavarustusest), maksimaalne töörõhk 300bar, lõuad, mis avanevad kuni 1200mm, ja võime käidelda kuni 300mm läbimõõduga puid, on Bison 300 PRO loodud sooritama. See on ideaalne valik teenindusmasinatele, mis kaaluvad 7-20 tonni, nõudes minimaalset pumbaväljundit 80L/min.

ESTRUS STEEL OÜ ei müü lihtsalt toodet; me pakume jõu ja täpsuse pärandit, mis muudab teie tööviisi. Omaks võtke Bison 300 PRO jõud ja kogege kvaliteedi ning innovatsiooni erinevust.

Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas Bison 300 PRO võib teie tegevust revolutsioneerida, võtke meiega ühendust aadressil info@bisonest.ee või helistage meile numbril (+372) 52 79 192.

Kontakt

ESTRUS STEEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark O.

Suurepärane vastupidavus ja täpsus, täpselt nagu lubatud!

- Laura T.

Mulle meeldib nende kliendikeskne lähenemine igale projektile.

- Jaan L.

Töödeldud materjalid on alati olnud kvaliteetsed ja vastupidavad.

- Mark O.

Suurepärane vastupidavus ja täpsus, täpselt nagu lubatud!

- Laura T.

Mulle meeldib nende kliendikeskne lähenemine igale projektile.

- Jaan L.

Töödeldud materjalid on alati olnud kvaliteetsed ja vastupidavad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on modulaarse ehitustehnika eelised traditsiooniliste ehitusmeetoditega võrreldes?

Terase tööstus on pikka aega olnud tööstusliku arengu selgroog, pakkudes olulisi materjale ehituseks, põllumajanduseks ja metsandusmasinateks. Täna on tööstus ristteel, kus traditsioonilisi meetodeid seatakse kahtluse alla vajadusega jätkusuutlikumate ja tõhusamate tootmistehnikate järele. Innovatsioon terasetöös ei tähenda ainult konkurentidega sammu pidamist; see on uute standardite seadmine kvaliteedi, vastupidavuse ja keskkonnakohustuse osas. Tööstusharudes, mis sõltuvad rasketest masinatest, võivad need edusammud viia oluliste parandusteni operatiivses tootlikkuses ja kulude kokkuhoius.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on Bison 300 PRO peamised eelised tööstusprofessionaalidele?

Bison 300 PRO on metsanduse, põllumajanduse ja ehituse rasketehnika valdkonnas pideva täiustamise sümbol. See jõujaam on projekteeritud pakkuma võrdlematut efek
ssb.ee
Bison 300 PRO on metsanduse, põllumajanduse ja ehituse rasketehnika valdkonnas pideva täiustamise sümbol. See jõujaam on projekteeritud pakkuma võrdlematut efektiivsust ja jõudlust, seades uue standardi professionaalidele, kes nõuavad parimat. Varustatud võimsa mootori, täiustatud hüdraulikasüsteemide ja kasutajasõbraliku liidesega, on Bison 300 PRO loodud toime tulema kõige keerukamate ülesannetega kergusega. Selle peamised tehnilised andmed hõlmavad suurt tõstevõimet, täpset juhtimist ja vastupidavat raami, mis peab vastu igapäevasele kasutusele. Bison 300 PRO eelised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.