Rohkema info nägemiseks:

M&V TRADE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
M&V Trade OÜ on 2007 aastal loodud ning 100% Eesti kapitalil põhinev hulgimüügiettevõte, mis tegeleb toidukaupade, kehahooldusvahendite, esmatarbekaupade ning lemmikloomatoitude ja –tarvikute maaletoomisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

M&V Trade OÜ on alates 2007. aastast olnud Eesti toiduaineteturul liider, pakkudes laia valikut kvaliteetseid toiduaineid, kehahooldusvahendeid, esmatarbekaupu ning lemmikloomatoite ja -tarvikuid. Oleme uhked, et meie ettevõte on 100% Eesti kapitalil põhinev ning meie pühendumus on alati olnud kõrgekvaliteedilise tootevaliku pakkumine nii meie koduturul kui ka naaberriikides.

Oleme uhked, et oleme oma koostööpartnerite toodangule ametlikud ainuesindajad Eestis. Meie poolt esindatavad tooted on saadaval kõikides suuremates jaekaubanduskettides ning leiavad kasutust mitmetes HoReCa ettevõtetes ja toiduainetetööstuses. Üle poole meie poolt maaletoodavatest kaupadest on pärit Itaaliast, kuid meie tootevalikusse kuuluvad ka kvaliteetsed kaubamärgid nagu Reggia, Salvadori, Organic Foods, Croco, Sanotact ja Dogman. Meie eesmärk on tuua meie klientideni maailma parimad tooted ning pakkuda ainulaadset valikut, mis rahuldab ka kõige nõudlikumate klientide maitseid ja vajadusi.

M&V Trade OÜ esmane missioon on pakkuda kõikidele osapooltele, alates tootjast kuni lõpptarbijani, kõrgekvaliteedilist personaalset teenust. Meie ettevõte on tuntud läbipaistva tegevuse ja professionaalsuse poolest. Me järgime kõiki seadusandluse ja eetilisi norme ning meie klientidel on võimalus tunda end meiega turvaliselt. Oleme pühendunud lugupidamisega kohtlemisele ja usume, et igale kliendile tuleb pakkuda individuaalset tähelepanu ning lahendusi vastavalt nende vajadustele ja soovidele.

Olenemata sellest, kas olete jaekaubandusettevõtja, HoReCa sektori esindaja või lihtsalt toidu- ja tarbekaupade armastaja, oleme siin, et pakkuda teile maailma parimaid tooteid ja tipptasemel teenust. Meie tootevalik rikastab teie elu maitsvate kogemuste ja kvaliteetsete toodetega ning meie professionaalne meeskond on valmis teid abistama igas küsimuses.

Ootame teid avastama maailma maitseid ja kvaliteeti koos M&V Trade OÜ-ga. Võtke meiega ühendust juba täna ning leiame koos just teile sobivaima lahenduse. Teie rahulolu on meie jaoks kõige olulisem!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

M&V TRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

&V Trade OÜ valikus leidsin maailma parimad Itaalia tooted, mida pole mujal Eestis näinud! Nende Reggia pasta on täiesti jumalik! Suur tänu, et tõid need maitseelamused minu kööki!

- Andres R.

Minu koer ei ole kunagi nii hea meelega süüa söönud. Dogmani kvaliteetne toit on tõesti teinud minu lemmiku elukvaliteedi palju paremaks. Suurepärane valik ja suurepärased hinnad!

- Kadri P.

Olen korduvalt tellinud M&V Trade OÜ-st ja iga kord olen rahule jäänud. Nende tootevalik on mitmekesine, kvaliteetne ja taskukohane. Soovitan kõigile, kes hindavad head toitu!

M&V TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

M&V Trade OÜ on Eesti kapitalil põhinev hulgimüügiettevõte, mis on 100% Eesti omanduses. See on ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate toidukaupade, kehahooldusvahendite, esmatarbekaupade ning lemmikloomatoitude ja -tarvikute maaletoomisele. M&V Trade OÜ on oma koostööpartnerite toodangule ametlikud ainuesindajad Eestis. See tähendab, et kõik nende poolt esindatavad tooted on saadaval kõigis suuremates jaekaubanduskettides ning neid kasutavad samuti mitmed HoReCa ettevõtted ja toiduainetetööstused. Ettevõtte poolt maale toodavatest kaupadest üle poole on Itaalia päritolu. See näitab, et

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tervisliku toitumisega lemmiku heaolu tagada?

Teie lemmikloomad on rohkem kui lihtsalt lemmikud. Nad on osa teie perekonnast, jagades teiega rõõme ja lojaalsust. Nende õnn ja tervis on teile olulised ning j
ssb.ee
Teie lemmikloomad on rohkem kui lihtsalt lemmikud. Nad on osa teie perekonnast, jagades teiega rõõme ja lojaalsust. Nende õnn ja tervis on teile olulised ning just seetõttu pakume meie, M&V Trade OÜ, laia valikut kõrgekvaliteedilisi lemmikloomatooteid ja tarvikuid, et muuta teie lemmikute elu täisväärtuslikuks ja õnnelikuks. Meie hoolikalt valitud kaubamärgid, näiteks Dogman, kujutavad endast parimat, mida lemmikloomamaailmal pakkuda on. Teie lemmikloomade tervis algab nende toidust. M&V Trade OÜ valikus leidub kvaliteetseid lemmikloomatoite, mis on valmistatud looduslikest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.