Rohkema info nägemiseks:

TKM BEAUTY EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2699; jälgijaid - 33. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TKM BEAUTY EESTI kohta arvamuslugu!"

TKM BEAUTY EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 2699 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 39 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ TKM Beauty Eesti tegevusalaks on kosmeetikakaupade ja tualetitarvete jaemüük.

OÜ TKM Beauty Eesti kuulub Tallinna Kaubamaja Grupp AS kontserni. OÜ TKM Beauty Eesti osakapitali suuruseks on 2 556 eurot.

OÜ TKM Beauty Eesti tegevuse eesmärgiks on ilutoodete jaemüügiga tegelevate I.L.U. kaupluste opereerimine Eesti turul alates 2009. aastast. 2022. aastal opereeris ettevõte turul 5 kauplusega kaubanduskeskustes ja 1 veebipoega.

Olulised sündmused majandusaastal 2022. aasta olulisemateks märksõnadeks oli uue I.L.U. kontseptsiooni välja töötamine ning Pärnu keskuse ja Rocca al

Mare kaupluste renoveerimine. Uuenenud kauplus sisustus võimaldas oluliselt suurendada parfüümide ja nahahooldusbrändide sortimenti, laiendati ka toidulisandite ja ilutarvikute osa. Vastavalt strateegiale muudeti kaupluste meeleolu nooruslikumaks, julgemaks ja mängulisemaks, säilitades siiski premium kvaliteedi kuvandi. Uuenenud poodides on muuhulgas kaasaegsete digitaalsete reklaamlahenduste võimalus, siseviimistluses on kasutatud taaskasutatud materjalidest väljapanekulaudu ning peetud silmas paberkandjatel hinnainfo kuvamise vähendamist.

Kaupluste valgustus asendati ökonoomsete LED –valgustitega, mis energiahindade tõusmise valguses tõi kulubaasi arvestatava leevenduse. Koos värskendatud poodidega uuenes ka I.L.U. visuaalne identiteet.

Üldine tegevuskeskkonna areng ja mõju finantstulemusele

Statistikaameti andmetel langes Eesti SKP püsihindades 2022. aasta 9 kuuga 2,4%. Jooksevhindades suurenes SKP 13,9%, kuid kasvu aluseks on peamiselt kasvanud hinnad. Hinnamõjusid kõrvale jättes näitasid langust nii maksulaekumine kui ka lisandväärtus. Kolmandas kvartalis oli tugevaima positiivse panusega kutse-, teadus- ja tehnikaalane tegevus, millele järgnesid ehitus ja koroonaeelse taseme ületanud majutus ning toitlustus.

Tagasihoidlikku kasvu näitasid ka töötlev tööstus ja transport, negatiivseim panus tuli põllumajandusest. Samuti omasid olulist majandust pidurdavat mõju energeetika ja kinnisvaraalane tegevus. Eesti Panga hinnangul ulatub 2022.

aasta majanduslangus püsihindades 0,5%, kuid 2023. aastal prognoosib väikest tõusu 0,4%. Tarbijahinnad Eestis jätkasid kasvu ja saavutades 2022. aastal tarbijahinnaindeksi muutuse tõusuks 19,4% võrreldes eelmise aastaga.

Tarbijahinnaindeksi muutusega 2022. aastal kallinesid enam eluasemele tehtavad kulutused 50,8%, transport 22,8%, toit ja mittealkohoolsed joogid 19,9% ja riietus ning jalatsid 6,6%. Eesti Panga prognoosi järgi taandub inflatsioon visalt ja 2023. aastal arvatav tõus on 9,3%. Eesti Panga andmetel kasvas keskmine brutokuupalk aastatagusega võrreldes 8,7% ja 2023. aasta tõusuks prognoosib samuti 8,7%. Palgakasvule annavad hoogu alampalga tõus, avaliku sektori töötasu kokkulepped ning hinnatõus. Jaemüügi kogumaht Eestis 2022. aasta esimesel üheteistkümnel kuul kasvas

Statistikaameti andmetel jooksevhindades 18,8%. Kõige enam kasvas mootorkütuse jaemüük 50,0%. Farmaatsia- ja meditsiinikaupade, kosmeetika ja tualetitarvete jaemüük kasvas 2022. aasta esimese üheteistkümne kuuga 10,2%.

Eesti Konjunktuuriinstituudi 2022. aasta novembrikuu uuringute andmetel on Eesti tarbijate kindlustunne väga madal, halvad on tarbijate hinnangud ka Eesti majanduse olukorrale ja ootused riigi majandusarengule.

Keskkonna – ja sotsiaalsed mõjud

TKM Beauty Eesti peab oluliseks suhtuda tõsiselt globaalse kliimamuutustega seotud probleemidesse ning mõõdab ettevõtte CO2 jalajälge. Kauplustes on aasta jooksul oluliselt vähendatud ostuga kaasa antavate pakendite hulka, kuivõrd suur osa müügil olevatest brändidest on pakendeid välja vahetamas jätkusuutlikumate alternatiivide vastu või nendest sootuks loobunud. Ka I.L.U. klientidele müüdav paberkott on 90% taaskasutatavast materjalist.

Loodussõbralik tootmine ja naturaalsed koostisosad on järjest rohkem fookuses ka I.L.U.-s müügil olevate brändide

TKM BEAUTY EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.