Rohkema info nägemiseks:

OK METS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis spetsialiseerub metsa istutamisele, hooldamisele, raiumisele ning kvaliteetse metsamaterjali tootmisele ja müügile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui räägime metsast, räägime meie – OK Mets OÜ-st, Eesti kapitalil põhinevast ettevõttest, mis on olnud metsanduse alal liidriks juba alates 2007. aastast. Oleme pühendunud mitte ainult metsade kasvatamisele, hooldamisele ja raiumisele, vaid oleme ka teie metsa parimad peremehed.

Algusest peale oleme pannud suurt rõhku metsa taastamisele ja uute metsaalade loomisele. Meie kogenud meeskond istutab tulevikku, luues elujõulisi metsi, mis kestavad põlvest põlve. Metsa hooldamine on oluline osa selle jätkusuutlikkuse tagamisest. Meie spetsialistid teavad täpselt, milliseid meetmeid rakendada, et tagada metsa tervis ja mitmekesisus.

Pakume õiglast ja läbipaistvat raieõiguse müüki ning ostame kvaliteetset metsamaterjali, mis leiab tee meie saeveskisse, kus sellest valmivad vastupidavad ja kvaliteetsed tooted. Meie eesmärk on olla metsale hea peremees. See tähendab mitte ainult võtta metsast, vaid ka anda sellele tagasi. Me uuendame metsi, aidates neil kasvada ja õitseda, et tulevased põlvkonnad saaksid nende ilust ja kasulikkusest osa.

Oleme tegutsenud juba üle aastakümne, omades pikaajalist kogemust ja teadmisi metsanduse valdkonnas. Meie meeskond on pühendunud kvaliteedile igas etapis, olgu selleks siis istutamine, hooldamine või raiumine. OK Mets OÜ-s on meil läbipaistvad protsessid ja ausad tehingud. Teate alati, mida oodata. Metsandus on meie kirg. Uuendame metsi ja hoolitseme nende eest, et tagada nende jätkusuutlik kasutamine tulevastele põlvkondadele.

Olgu teie vajadused suured või väikesed, oleme siin, et olla teie metsa hea peremees. Laske meil näidata teile, kuidas mets võib olla teie vara, mis toob kasu nii teile kui ka keskkonnale.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse just teile!

KONTAKT

OK METS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle M.

OK Mets OÜ on usaldusväärne partner, kes hoolitseb meie metsa eest tõelise pühendumusega. Nende professionaalsus ja kvaliteetne töö on muljetavaldav.

- Liina P.

Suurepärane kogemus! OK Mets aitab meil metsa tõhusalt majandada, tagades samal ajal keskkonnasõbralikkuse. Olen äärmiselt rahul nende teenustega.

- Mart T.

OK Mets OÜ on alati olnud usaldusväärne ja vastutulelik partner meie metsa majandamisel. Nende pühendumus loodushoiule ja kvaliteetsele tööle on silmapaistev.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OK METS OÜ tegevusaruanne 2022

OK Mets OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2007. aastal. Osaühing loodi eesmärgiga hallata metsakinnistuid, mis on oluline osa meie riigi loodusvarade majandamisest. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud metsakinnistute haldamisele, pakkudes kvaliteetseid ja jätkusuutlikke metsamajandamise lahendusi. Ettevõtte peamine müügitulu on tulnud ümarmaterjali vahendusest ja müügist. Ümarmaterjal on metsatööstuse oluline osa, mis hõlmab puidu töötlemist ja müüki. Varasematel aastatel on OK Mets OÜ soetanud metsakinnistuid, millelt on metsa üles töötanud ja ümarmaterjalina müünud. See on olnud

Dropdown

kõik artiklid

Metsa uuendamine - looduslike ressursside säilitamise võti

Metsa uuendamine on oluline protsess, mille eesmärk on tagada metsade jätkusuutlikkus ja säilimine. Metsa uuendamine tähendab uute puude kasvatamist ja noorenda
ssb.ee
Metsa uuendamine on oluline protsess, mille eesmärk on tagada metsade jätkusuutlikkus ja säilimine. Metsa uuendamine tähendab uute puude kasvatamist ja noorendamist, et tagada metsade jätkusuutlikkus ja säilimine. Metsa uuendamine aitab säilitada looduslikke ressursse ning tagab metsade ökoloogilise tasakaalu. See võimaldab metsadel toetada erinevaid elusorganisme, tagada õhukvaliteet ning säilitada maapinna stabiilsus. Metsa uuendamisel on oluline tagada, et uued puud oleksid tervislikud ning vastupidavad erinevatele kahjustustele. Samuti tuleb arvestada metsa asukoha, mullatüübi, kliima ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.