Rohkema info nägemiseks:

Elva Varahalduse OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1618; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELVA VARAHALDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

Elva Varahalduse OÜ hetkeolukord

Juba 1618 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Elva Varahalduse OÜ asutati 2007. aastal ja on Elva valla omandis.

Elva valla konsolideerimisgrupi konsolideeriv üksus on Elva Vallavalitsus ning konsolideerimisgruppi kuuluvad: • Elva Varahalduse OÜ • OÜ Elva Soojus • SA Elva Kultuur ja Sport • SA Elva Laste ja Perekeskus • SA Rõngu Hooldekodu • SA Uderna Hooldekodu • SA Elva Teenused

Elva Vallavalitsuse sidusettevõte on Emajõe Veevärk AS.

Ettevõtte põhitegevusalaks on maastiku hooldus ja korrashoid (EMTAK’i järgi 81301 - maastiku hooldus ja korrashoid), pakkudes teenust nii avalikule sektorile kui ka erasektorile.

Tegevuspiirkond hõlmab nii Elva linna kui ka Rannu, Rõngu, Palupera, Konguta ja Puhja piirkondi ehk tervet Elva valda, kokku ligi 130 ha nii era- kui ka munitsipaalomandis olevatel kinnistutel.

Teiseks tegevusalaks on kinnisvara korrashoiu haldus- ja hooldusteenuse (EMTAK’i järgi 68321- hoonete ja üürimajade haldus) osutamine erasektori ja kohaliku omavalitsuse korterelamutele.

Ettevõte haldab 52 korterelamut, millest oma juhatusega korteriühistuid on 16, valitseja rollis olevaid korteriühistuid on 33 ja kohalikule omavalitsusele kuuluvaid korterelamuid on 3. Kõik korterelamud (v.a. kohalikule omavalitsusele kuuluvad) on iseseisvad juriidilised isikud – korteriühistud. Korterelamute tegevus on kajastatud nende endi majandusaasta aruannetes.

Kolmandaks tegevusalaks on remondi- ja välihooldusteenuse osutamine kohaliku omavalitsuse asutustele. (EMTAK’i järgi 81101 - hoonehalduse abitegevused).

2023. aastal planeeritud olulisemad ehitus- ja remonttööd on kirjeldatud korteriühistute aastaaruannetes. Mitmed korteriühistud soovivad ehitada parklaid, jäätmemaju, teostada fassaadide ja katuste rekonstrueerimistöid, korrastada tehnosüsteeme ning teha muid olulisi remonttöid. Osa korteriühistuid soovivad teostada terviklikku rekonstrueerimist.

Ettevõte haldab Elva linna sauna, kus pakutakse saunateenust piirkonna inimestele.

Ettevõttes töötab kinnisvarahaldur, klienditeenindaja, raamatupidaja, hooldustööde juht, kaks majandustöötajat, kaks hooldustehnikut, kaks mehhanismide juhti, kaheksateist heakorratöötajat, saunateenindaja. Hooajaliselt palgatakse juurde kuni kümme töötajat.

2022. aastal investeeriti hooldustehnikasse, kaasajastati töökeskkonda ja soetati uusi sõidukeid, mis võimaldas ettevõttel laiendada pakutavaid teenuseid. Tehniliste uuendustega parandasime tööjõu kasutust, koolitasime personali ja viisime läbi ühiseid töökoosolekuid.

Ettevõtte eesmärkideks kinnisvara korrashoiu valdkonnas on kliendisuhete hoidmine, korterelamute rekonstrueerimine, teenuse läbipaistvuse suurendamine ja teeninduspiirkonna

Elva Varahalduse OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.