Rohkema info nägemiseks:

NORSTAT EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3580; jälgijaid - 31. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORSTAT EESTI AS kohta arvamuslugu!"

NORSTAT EESTI AS hetkeolukord

Juba 3580 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 18 korda.

Tegevusaruanne 2022

Norstat Eesti AS on professionaalne uuringufirma, mis kuulub Euroopa juhtiva küsitlusandmeid koguva Norstat AS grupi koosseisu.

Ettevõte tegutseb Eestis alates 2007. aasta lõpust ning haldab erinevate küsitlusteenuste ja integreeritud andmete pakkumiseks välja arendatud infrastruktuuri ja teenuseid. Norstat grupp pakub uuringuteenuseid kokku 18 riigis ja ettevõtte kontorid asuvad 15 riigis.

Norstat Eesti AS-i koosseisu kuulub lisaks Eestis tegutsevaid kliente teenindavale üksusele ka Norstat grupi rahvusvaheliste projektide müügi ja koordineerimise funktsioon ning kontserni programmeerimise osakond, mis osutab teenust Norstati kontoritele teistes Euroopa riikides.

Aastal 2022 pakuti klientidele peamiselt telefoni- ja veebiküsitlusi ning täiendava teenusena ka silmast-silma intervjuusid ja kvalitatiivsetesse uuringutesse värbamise teenust. Eesti turu olukord oli võrreldes varasema aastaga parem ning klientide nõudlus teenuse järele mõnevõrra kasvas. Majandusaastal kasvas nii Norstat Eesti rahvusvaheliste kui kohalike projektide pakkumine, mõnevõrra kasvas võrreldes 2021. aastaga ka programmeerimisteenuse pakkumine grupisiseselt .

Norstat grupp ja sealhulgas Norstat Eesti panevad suurt rõhku andmekogumisteenuse ja vastajate paneeli arendusele.

Samaväärselt arendatakse edasi küsitlustehnilisi lahendusi ning lisateenuseid telefoniküsitluste ja veebiuuringute tarbeks. Olulisel kohal on integreeritud andmeteenuste pikaajaline arendus.

Üleüldisest soodsast majanduskeskkonnast ja pigem kõrgest tarbijate kindlustundest 2022.aastal olid mõjutatud ka ettevõtte positiivsed äritulemused.

Kindlat hooajalisust või tsüklilisust ettevõtte tegevuses ei ole, aastate lõikes on kõikuvus erinev.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumine ei kujuta riski ettevõtte majandustulemustele, kuna enamus arveldusi toimuvad eurodes ning laenusid ettevõttel ei ole.

24.veebruaril 2022 alanud Ukraina-Venemaa sõda ning Ukrainas toimuv sõjategevus olulisel määral ettevõtte äritulemusi ei mõjutanud, kuivõrd nende turgude osakaal ettevõtte ärist ja koostööpartnerite võrgustikust oli marginaalne. Tänaseks on ettevõte vastu võtnud ka grupiülese otsuse Vene päritoluga ettevõtteid mitte teenindada.

Olulisemad finantssuhtarvud on järgmised: 2022 2021

ROA % 41% 38%

ROE % 50% 57%

Suhtarvude arvestamisel on kasutatud järgmisi valemeid:

ROA % = aruandeaasta kasum / varad kokku * 100

ROE % = aruandeaasta kasum / omakapital kokku * 100 /Allkirjastatud digitaalselt/

Evelin Pae

NORSTAT EESTI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.