Rohkema info nägemiseks:

REGULARIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1634; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REGULARIS OÜ kohta arvamuslugu!"

REGULARIS OÜ hetkeolukord

Juba 1634 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

REGULARIS OÜ alustas tegevust 2007.a. novembris. 2022. aastal jätkus REGULARIS OÜ traditsiooniline äritegevus - veinide internetimüük. 2022 aastal oli REGULARIS OÜ müügitulu 5 112 905 eurot. Firma kasum majandusaastal oli 1 121 687 eurot.

Aruandeaastal puudusid ettevõttel palgalised töötajad.

Soome Maksuamet on edastanud Eesti MTA-le taotlused sissenonudemenetluse alustamiseks erinevate maksunonuete osas kokku summas 733 599 eurot, mille OÜ Regularis on vaidlustanud Soome halduskohtus. Ettevõtet esindav advokaadibüroo sõnul on vaide aluseks fakt, et

Euroopa Kohtu praktikale toetudes ei tohiks taolises olukorras sissenõudemenetlust alustada, kuivõrd see oleks vastuolus avaliku korraga.

Eelnevast tulenedes ei ole ettevõtte juhatus antud nõudeid ettevõte bilansis kajastanud, kuna usub, et kohtu poolt tehtud otsus on ettevõtte suhtes positiivne.

REGULARIS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.