Rohkema info nägemiseks:

LITERARITY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Maaligalerii toob teieni suurepärase valiku erinevatest teostest üle maailma. Mine avasta meie kollektsiooni või tule külasta meie galeriid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Mart Sander on mitmekülgne loomeinimene, kes on võitnud paljude südamed oma mitmekülgse loominguga kunsti, muusika ja filmi valdkonnas. Sanderi karjäär hõlmab mitmeid kunstivorme, andes talle erakordse koha Eesti kunstimaastikul.

Kunstnikuna: Maalikunst ja raamatuillustratsioonid

Mart Sanderi kunstiline anne väljendub mitmel moel, alustades maalikunstist. Tema maalid on kordumatud, täis emotsiooni ja värvi. Sanderi maalide kaudu kandub edasi tema eriline nägemus maailmast. Kunstiarmastajatel on võimalus nautida tema loomingut ja sukelduda tema kunstiteoste maailma, tutvudes lähemalt tema töödega veebilehel www.maaligalerii.ee. 

Lisaks maalikunstile on Mart Sander pühendunud ka raamatuillustratsioonidele. Tema joonistused rikastavad mitmeid raamatuid nii eesti kui ka inglise keeles, tuues lugudele visuaalse sügavuse ja elavuse.

Muusikuna: Heli, meloodia ja hingemuusika

Mart Sander on ka silmapaistev muusik, kelle hääl ja muusikaline talent on teda viinud nii kodumaal kui ka välismaal publiku südamesse. Tema muusika on kui keel, mis räägib otse südamest südamesse. Olles andnud välja mitmeid albumeid ja esinenud paljudes kontsertsaalides, on Sander loonud endale kindla koha Eesti muusikamaastikul.

Filmimehena: Mängufilmid ja lavastused

Mart Sander on tuntud ka oma panuse eest filmimaailma. Ta on mänginud mitmetes olulistes filmides, sealhulgas "Iskelmäprinssi" (1991), "Senkiföldje" (1993), "Candles in the Dark" (1993) ja "Kallis härra Q" (1998). Ent tema talent ei piirdu näitlemisega, vaid laieneb ka filmide lavastamisele. Kokku on Sander lavastanud kuus filmi, kandes hoolt, et tema kunstiline visioon jõuaks publikuni mitte ainult muusikas ja maalis, vaid ka filmilinal.

Mart Sanderi mitmekülgne karjäär kunstniku, muusiku ja filmitegijana on jätnud sügava jälje Eesti kultuurimaastikule. Mart Sander on andekas visionäär, kes üllatab jätkuvalt ja inspireerib publikut oma ainulaadse loominguga.

Vaata rohkem

LITERARITY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Keskaja maalide ajatu võlu

Keskaja kunst, mis hõlmab ajavahemikku umbes 5. sajandist kuni 15. sajandi lõpuni, on sügava kunstilise väljenduse periood, mis on sajandeid publikut võlunud. Ajastu, mida iseloomustab Rooma impeeriumi langus ja mis kulmineerus renessansiga, on tootnud teoseid, mida austatakse nende rikka sümbolismi, keeruka detaili ja vaimse sügavuse poolest. Keskajal oli oluline sotsiaalne, poliitiline ja usuline muutuste aeg. Selle perioodi kunst peegeldab ajastu muutuvaid dünaamikaid, olles sageli visuaalseks narratiiviks ajaloolistele sündmustele ja valitsevale religioossele eetosele. Keskaja maalid

Dropdown

kõik artiklid

Filmižanrid fantaasia armastajatele

Filmimaailm pakub mitmekesist valikut žanre, mis suudavad haarata erinevate vaatajaskondade tähelepanu. Üks kõige fantaasiarikkamaid ja kütkestavamaid filmižanr
ssb.ee
Filmimaailm pakub mitmekesist valikut žanre, mis suudavad haarata erinevate vaatajaskondade tähelepanu. Üks kõige fantaasiarikkamaid ja kütkestavamaid filmižanreid on kindlasti fantaasiažanr. Fantaasiafilmid viivad meid kaugesse maailma, kus reaalsus seguneb imede ja maagiliste olenditega. Selles artiklis vaatleme erinevaid fantaasiažanre, mis on loodud just fantaasiaarmastajatele. Eepiline fantaasia: Eepilised fantaasiafilmid on tuntud oma suurejooneliste lugude ja maailma loomise poolest. Sageli põimuvad need lood kangelaste seiklustega, kus on võitlus hea ja kurja vahel. Näiteks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.