Rohkema info nägemiseks:

AIT-NORD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
AIT-Nord on Alpha innotec´i esindaja, tänu tugevale partnerite võrgustikule suudame kiiret ning asjalikku teenindust võimaldada üle kogu Eesti

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled unistanud kodust, kus temperatuur on alati just nii, nagu soovid? Kas soovid muuta oma kodu keskkonnasõbralikumaks ja energiatõhusamaks? Ära otsi enam, sest Ait-Nord on siin, et muuta Sinu unistused tegelikkuseks. Meil on üle 20 aasta kogemust soojuspumpade valdkonnas ning oleme paigaldanud üle 5000 soojuspumba, tuues rõõmu ja mugavust paljudele kodudele.

Ait-Nord on rohkem kui lihtsalt soojuspumpade paigaldaja – me oleme Sinu usaldusväärsed partnerid koduse kliima loomisel. Meie kirglik ja professionaalne tiim teab, kuidas muuta igapäevased tegevused põnevaks seikluseks ning kuidas lahendada isegi kõige keerulisemad väljakutsed naeratusega näol. Olenemata sellest, kas soovid soojuspumpa oma kodu või äri jaoks, oleme siin, et leida Sulle parim lahendus.

Meie ettevõtte filosoofia keskendub Sinule ja Sinu vajadustele. Me usume, et iga kodu on eriline ning väärib ainult parimat. Seepärast pakume personaalset lähenemist igale projektile, tagades, et Sinu soojuspump vastab täpselt Sinu ootustele. Meie tiim on täis entusiasmi ja uuendusmeelsust ning me ei lõpeta enne, kui oleme kindlad, et oled 100% rahul oma uue soojuspumbaga.

Kui soovid muuta oma kodu mugavamaks ja energiasäästlikumaks, võta meiega ühendust juba täna. Ait-Nordi ekspertidega koostöö tähendab meelerahu – me võtame enda kanda kogu protsessi alates konsultatsioonist kuni paigalduseni ning tagame, et kõik toimib täpselt nii, nagu vaja. Ära lükka oma unistuste kodu loomist edasi, võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse Sinu kodule. Sinu mugavus ja rahulolu on meie prioriteet number üks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AIT-NORD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit U.

Suurepärane teenindus! Ait-Nord muutis meie kodu soojaks parimal viisil. Töötajad olid professionaalsed ja kiired.

- Maris K.

Olen äärmiselt rahul soojuspumba paigaldusega. Töö tehti kiiresti ja tulemus on suurepärane. Ait-Nord on usaldusväärne partner.

- Martin E.

Ait-Nord muutis meie maja tõeliseks koduks. Soojuspump toimib suurepäraselt ja teenindus oli laitmatu. Soovitan neid kõigile!

AIT-NORD OÜ tegevusaruanne 2022

AIT-Nord OÜ on Eestis registreeritud ettevõte, mis on tegutsenud alates 2007. aastast. Ettevõtte põhitegevuseks on küttesüsteemide paigaldus ja hooldus, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. 2022. aasta majandusaasta tõi ettevõttele märkimisväärse käibe kasvu. AIT-Nord OÜ käive oli 2022. aastal 6 822 393 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 4 396 723 euroga. Samuti suurenes ettevõtte kasum, ulatudes 629 325 euroni, võrreldes 2021. aasta 476 611 euroga. AIT-Nord OÜ on ka oluline tööandja. 2022. aasta seisuga oli ettevõttes 15 töötajat, mis on rohkem

Dropdown

kõik artiklid
Üha enam hoone omanikke valib maasoojuspumba primaarkontuuriks energiapuurkaevud ning puurijatel on tööd täis päevad. Soojusenergia tootmise võtmes väga õige la

Energiapuurkaevud

Üha enam hoone omanikke valib maasoojuspumba primaarkontuuriks energiapuurkaevud ning puurijatel on tööd täis päevad. Soojusenergia tootmise võtmes väga õige lahendus, eriti kui jahutuse osakaal suur ja kinnistu pinda napib.   Puuraugud rajatakse läbimõõduga ca 127mm ehk 5“. Enim kasutatavaks lahenduseks on ühekordne U-kontuur PE100 toru läbimõõduga 40mm. Tänaseks oleme kasutanud ka 4 toru lahendust (topelt […] The post Energiapuurkaevud appeared first on AIT-Nord.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.