Rohkema info nägemiseks:

BALTI VARA EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti juhtiv korterelamute tervikliku rekonstrueerimise ettevõte, kes loob kestvaid lahendusi energia säästmiseks ja elukeskkonna parandamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eesti korterelamute tervikliku rekonstrueerimise valdkonnas on Balti Vara Ehitus OÜ tõusnud selgeks liidriks, pakkudes klientidele mitmekülgseid ja tõhusaid lahendusi energiasäästmiseks ning elukeskkonna parandamiseks. Ettevõtte 18 aasta pikkune kogemus on teinud neist usaldusväärse partneri, kelle fookuses on kõrge ehituskvaliteet, asjatundlik protsessi juhtimine ja innovaatilised energiasäästulahendused.

Balti Vara Ehitus OÜ on võtnud endale eesmärgiks muuta korterelamud energiatõhusamaks ja keskkonnasõbralikumaks. Nende 300-st rekonstrueeritud korterelamust kiirgab kogemust ja pühendumust, mis on teinud neist Eesti korteriühistute seas usaldusväärseks valikuks.

Ettevõtte tütarfirma Eesti Soojustusprojekt OÜ pakub projekteerimisteenuseid, muutes korterelamu tervikliku rekonstrueerimise tellimise lihtsaks ja mugavaks. Lisaks võimaldab arendusprojekt katusekorrused.ee klientidel rekonstrueerimist rahastada katusealuse väljaehitamise arvelt, muutes investeeringud veelgi mõistlikumaks.

Balti Vara Ehitus OÜ on loonud keskkonnahoiu koostööprojekti green2050.ee, mille raames teeb ettevõte koostööd teiste ehitusvaldkonna ettevõtetega, kes pakuvad parimaid tooteid ja lahendusi keskkonna säästmiseks.

Balti Vara Ehitus OÜ on uhke oma liikmeskonna üle Eesti Puitmajaliidus, Eesti Ehitusettevõtjate Liidus ja Eesti Korteriühistute Liidus, kus ettevõte on suursponsoriks. Nad on teeninud AAA krediidireitingut viiel aastal järjest, mis rõhutab nende finantsilist tugevust ja usaldusväärsust.

Balti Vara Ehitus OÜ on valmis aitama kõiki, kes soovivad muuta oma korterelamu energiatõhusamaks ja elukeskkonnasõbralikumaks. Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie vajadustele. Koos meiega saate kindel olla, et teie korterelamu on usaldusväärsete ja kogenud käte hoole all.

UURI LISAKS

BALTI VARA EHITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Balti Vara - Energiasäästlik elukeskkond

Energiasääst ja keskkonnasõbralik elukeskkond on tänapäeva maailmas hädavajalikud. Säästlikke energialahendusi vajatakse igas eluvaldkonnas, alates majandusest kuni eluasumiseni ja kultuurist keskkonnani. Kui soovime saavutada modernset ja kliimaneutraalset majandust, säilitades samal ajal looduskeskkonna, on oluline alustada energiasäästmisest kodust. Hoonete energiakulud moodustavad Euroopa Liidus 40% kogu energiabilansist, Eestis isegi 42,7%. Elektrienergia, gaasi ja soojuse tarbimine on peamised energiakandjad, millest soojus moodustab suurima osa Eesti energiatarbimisest. Euroopa Liit

Dropdown

kõik artiklid

BALTI VARA EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Balti Vara Ehitus (end. nimega Balti Vara Fassaadid OÜ) loodi aastal 2007. Lõppenud majandusaastal oli peamiseks tegevusalaks ehitusteenuse pe
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ Balti Vara Ehitus (end. nimega Balti Vara Fassaadid OÜ) loodi aastal 2007. Lõppenud majandusaastal oli peamiseks tegevusalaks ehitusteenuse peatöövõtu osutamine. Majandusaastal omandas Balti Vara Ehitus OÜ osalused tütarettevõtetes - Longarden OÜ 80%, Rannametsa Kodu OÜ 80% ja Green2050 OÜ 60%. Tulud, kulud , kasum OÜ Balti Vara Ehituse konsolideeritud müügitulu oli 2022 aastal 11 860 572 eurot. OÜ Balti Vara Ehituse müügitulust moodustas 100 % müük Eestisse . OÜ Balti Vara Ehitus ärikasumiks kujunes 416 632 eurot. Tegevuskulud olid 616 643 eurot . Ettevõtte 2022 aasta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.