Rohkema info nägemiseks:

INSTAR EBC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme brändingu ekspert alates 2007. aastast, pakkudes täislahendusi, mis hõlmavad kogu spektrit hetkeolukorra kaardistamisest kuni brändi aktiveerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

INSTARis usume, et iga eduka ettevõtte südames on võime meelitada, kaasata ja hoida tipptalente. Alates meie asutamisest oleme pühendunud töö tuleviku kujundamisele, võimaldades ettevõtetel teadmiste ja tööriistadega, mida nad vajavad magnetilise tööandja brändi loomiseks.

Meie teekond algas visiooniga sillutada lõhe tööandjate ja kaasaegse tööjõu ootuste vahel. Meie põhjaliku tööandja brändingu uuringu kaudu oleme kogunud üle 8000 vastaja hääled, ulatudes üliõpilastest kogenud professionaalideni, et tuua teieni kõige asjakohasemad andmed selle kohta, mida tänane talent tõeliselt tööandjas otsib.

Oma asjatundlikkusega oleme juhendanud rohkem kui 300 ettevõtet erinevatest sektoritest mitte ainult mõistma, vaid ka suurendama nende atraktiivsust tööandjatena. Meie klientide on meie koostööd kiitnud kui 'sujuvat ja meeldivat', märkides saadud hindamatuid teadmisi praeguste turutingimuste ja nende konkurentsiseisu kohta.

Meie tööandja brändi arendamise teenused on loodud selleks, et luua teie ettevõttele veenev narratiiv. Me loome suurepäraseid visuaale ja brändiraamatuid, mis kõnetavad teie sihtrühma, tagades, et teie ettevõte paistaks silma tihedal turul. Meie ettevõtlusüritused on ideaalne lava teie pühendumuse esitlemiseks innovatsioonile ja juhtimisele tööstuses.

INSTARi valimisega ei tee te lihtsalt uuringut; investeerite strateegilisse partnerisse, kes aitab teil navigeerida tööandja brändingu keerukustes. Olgu teie eesmärgiks mõista töötajate ootusi, parandada töökorraldust, suurendada karjäärivõimalusi või võrrelda oma atraktiivsust konkurentidega, meil on asjatundlikkus teid juhendada.

Liituge meie missiooniga kujundada teie ettevõtte pärandi tulevikku. Tehkem teie brändist mitte ainult koht, kus inimesed tahavad töötada, vaid kus nad tunnevad inspiratsiooni kasvada ja saavutada edu. Töö tuleviku kujundamine ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie pühendumus teile.

UURI LISAKS

INSTAR EBC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli Alpius

Saime brändinguga tegelemiseks vajaliku sisendi ja valmis protsessid. Kindlasti soovitaksin. Kogu protsess oli kiire, asjakohane ja professionaalne.

- Maris Parik

Töötubades osalemine sunnib asju ka enese jaoks läbi mõtlema. Ka ettevõtte välist kuvandit vaagima. Väga kasulik.

Pealegi veel asjatundjate suunava käe all tegutsedes tundus kogu projekt kiire ja tõhus.

- Aljona Mändlo

10/10. Kindlasti on suureks abiks just tegevuskava edaspidiseks ja Instari tugi.

INSTAR EBC OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Instar EBC on väikeettevõte, mis alustas oma tegevust 2008 aastal ja tegeleb turuuuringutega. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Instar EBC müügitulu 343,8 tuh eurot. Müügitulust moodustas 100% turuuuringuid Eestis. 2022.a brutokasumiks kujunes 87,1 tuh eurot. Kaupade,teenuste kulu oli 96,1 tuh eurot ja mitmesugused tegevuskulud 153,0 tuh eurot. Valuutakursside muutumise risk Tehingud tarnijatega ning klientidega toimuvad eurodes, mistõttu on valuutakursi risk keskmine või isegi madal. Investeeringud Aruandeperioodil investeeriti töövahendite ostmisse.

Dropdown

kõik artiklid

Eesti suurim tööootuste ja tööandjate atraktiivsuse uuring

Eesti suurim tööootuste ja tööandjate atraktiivsuse uuring on olnud pidevas käigus alates 2010. aastast, hõlmates erinevaid sihtrühmi, nagu tudengid, meditsiini
ssb.ee
Eesti suurim tööootuste ja tööandjate atraktiivsuse uuring on olnud pidevas käigus alates 2010. aastast, hõlmates erinevaid sihtrühmi, nagu tudengid, meditsiinitudengid, kutsekoolide õpilased ja kogenud töötajad. Uuringu mahukas valim, üle 8000 vastaja, tagab kvaliteetse ülevaate tööturu ootustest ja ettevõtete atraktiivsusest. Lisaks 300+ osaleva ettevõtte panusele võimaldab see sektoritevahelist võrdlust, andes osalejatele võimaluse analüüsida end nii otseste konkurentide kui ka teiste sektorite tööandjatena. Klientide tagasiside rõhutab uuringu sujuvat korraldust ja väärtustatud teadmisi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.