Rohkema info nägemiseks:

PANAMIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4219; jälgijaid - 14. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PANAMIR OÜ kohta arvamuslugu!"

PANAMIR OÜ hetkeolukord

Juba 4219 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

Peamised tegevusalad ja nende tulemused

OÜ Panamir peamine tegevusala on kakaotoodete tootmine ja müük ning kakaoubade vahendamine. Eesmärgiks on jätkuv ettevõtte arendamine täisprotsessiga kakaotooteid tootvaks ettevõtteks ja kogu kakaotoodete valikuga.

31.12.2022 lõppenud majandusaastal moodustas ettevõtte müügitulu 56 158 tuh. eurot (2021: 37 623 tuh.eurot), mis on võrreldes eemise aastaga kasvanud 49 %.

Olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud sündmused

Seoses Venemaa ja Ukraina vahelisele sõjale ning kehtestatud sanktsioonidega olime sunnitud viima ellu suuremad logistika ja töökorralduste muudatuse.

2022 aasta lõpuks suurendasime kaks korda Keilas kakaopulbri tehase tootmis võimsuse.

Keila tehas tervikuna lisaks kakaopulbrile jätkas kakaoubadest kakaomassi tootmist, kakaoubade ettevalmistamist müügiks ja eksporti.

2022 aastal novembri kuus alustasime Saksamaa tootjaga Hamburg Dresdner Maschinenfabriken GmbH-ga kakaoubade röstimis seadmete monteerimist ettevalmistatud tootmispindadel Keila tehases.

Tootmis seadmete liini käivitamist planeerime 2023 aasta esimesel poolel.

Projekti kogu maksumus koos ehitus töödega on arvestuslikult 2 mln eurot.

PRIA eraldas toetuse ülaltoodut projektile summas 624 tuh. eurot.

Antud investeeringuga suurendame kakaomassi tootmise võimsust kuni 3 korda ja tänu seadmete poolt pakutavatele tänapäevastele kvaliteedi nõuetele saame kinnitada ennast kui tarnijat Euroopa suurtemate tarbijate hulgas.

2022 aastal suurendasime klientide baasi ja sõlmisime mitmete uute ostjatega pikaajalised koostöölepingud.

2022 aastal müüs Panamir OÜ kakaotooteid ja kakaouba kondiitritööstustele järgnevates riikides: Poola, Valgevene, Läti, Venemaa, Armeenia,

Uzbekistan, Türgi, Hiina, Uruguay.

Olulisemad aruandeaasta jooksul tehtud investeeringud

Põhivarasse investeeriti aruandeaasta jooksul 1 739 tuh eurot.

Töötajate arv, tööjõukulu ja juhatuse tasud ning soodustused 2022. aastal töötas Panamir OÜ põhikohaga 52 töötajat, kelle töötasu koos puhkusetasudega ja maksudega moodustas 1 180 tuh. eurot.

OÜ Panamir juhatusse kuulus 2022. aastal kaks juhatuse liiget, kellele maksti töötasu 113 tuh. eurot.

Ettevõtte tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng ja selle mõju ettevõtte majandustulemusele

Perioodil 01.01.2022 kuni 31.12.2022 oli ettevõtte sihtturgude majanduslik olukord üldjoontes stabiilne selles osas mis puudutab meie kaubandussuhteid.

Jätkub sihtturgude teadlikkuse tõusu kasv, mis on heaks eelduseks ettevõtte äristrateegia edukaks rakendamiseks.

Kakaotoodete ja kakaoubade tarbimine ning ümbertöötlemise maht Euroopa Kakao Ühingu andmete järgi on olnud kasvu trendis ja suurenes 3,0% võrreldes eelneva aastaga.

PANAMIR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.