Rohkema info nägemiseks:

MITERASSA OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6198; jälgijaid - 26. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MITERASSA OÜ kohta arvamuslugu!"

MITERASSA OÜ hetkeolukord

Juba 6198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 36 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eesti erakapitalil põhineva Miterassa OÜ põhitegevuseks on elamustehnika lahenduste pakkumine peamiselt Eesti, aga ka lähiriikide turgudele. Tootevalikus on peamiselt Sony,

Sonose, Bang&Olufsen’i, Bose jt juhtivate elektroonikatootjate tooted ning lahendused.

Ettevõtte tegevus jaguneb kolmeks – jaemüük, projektimüük koos paigaldusega ja hulgi ning teenuspõhine kauba müük äriklientidele. Sony, kui peamise kodubrändi ning teiste jae- toodete müük toimub läbi Sony Centeri ja Miterassa kaupluste (opereerimisel alates 2007.a, kauplused Endla 16 Ärimajas ja T1 kaubanduskeskuses) ning läbi online keskkonna aadressil www.miterassa.ee ning www.sonycenter.ee.

Projektimüük keskendub peamiselt täislahenduste pakkumisele alljärgnevates audiovisuaalsete lahenduste alavaldkondades: - koduinstallatsioonid (korterite ja eramute pildi ja helilahendused - multiruum helilahendused, wifi põhised lahendused, koduautomaatika integratsioonid) - kontori- ja korporatiivlahendused (ruumide üld helindamine, projektsioon ja ekraanilahendused, konverentsilahendused sh videokonverentsid ja koosolekute ruumid, ruumibroneerimise süsteemid, digitaalsed postrid jne), - avalike ruumide lahendused (helindamine, ekraanide lahendused, digitaalsed postrid jne), - digikino ja professionaalsed täislahendused (digitaalsed DCI nõuetele vastavad heli- ja pildilahendused ning nende hooldus, professionaalsed helilahendused jne).

Ettevõtte käive oli 2022. aastal 8,25 miljonit eurot (2021: 5,49 milj) ning kasum 317 tuhat eurot (2021: 146 tuhat). Ettevõte kasvatas aruandeaastal varasema aastaga võrreldes müügikäivet, tänu jätkuvale panustamisele interneti- ja projektimüüki, jaekanalite arendamisele, uutele edasimüügikanalite avamisele ning uue ärisuunana lisandunud teenuspõhise müügiteenuse pakkumisele, mis kasvatas ettevõtte bilansimahtu ja käivet ning omas positiivset mõju kasumlikkusele läbi kasvava efektiivsuse ja varude juhtimise.

Ettevõtte keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 16,4 (2021: 14,1) ning tasudeks maksti kokku 418 tuhat eurot (2021: 317 tuhat). Juhatuse liikmetele tasu ei makstud (2021. a. samuti mitte) ja soodustusi ei tehtud. Töötasud on toodud ilma sotsiaalmaksudeta.

Ettevõtte peamised finantsnäitajad aruandeaasta kohta on näha järgnevas tabelis: 2022 2021

Puhasrentaablus 3,8% 2,7%

Lühiajaliste kohustuste 1,36 1,50 kattekordaja

ROA 8,5% 5,3%

ROE 20,7% 10,8%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: • Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100 • Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused • ROA (%) = puhaskasum / keskmised varad * 100

MITERASSA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.