Rohkema info nägemiseks:

A JA O HALJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume aiandus- ja haljastusteenuseid, mis hõlmavad aedade kujundamist, hooldamist ning maastikuarhitektuuri töid, et muuta klientide aiad kauniks ja hoolitsetuks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas olete unistanud aedadest, mis võtavad hingetuks, kuid aiatööde mõte tundub liiga koormav? Ärge muretsege, meil on teile lahendus! A ja O Haljastus OÜ on siin selleks, et muuta teie unistused reaalsuseks, pakkudes professionaalset aiandusteenust, mis toob teie aeda uue elu.

Kuigi alustasime ametlikult 2008. aastal, ulatuvad meie meeskonna kogemused aiatööde valdkonnas kaugele enne seda. See tähendab, et teie aia hooldamiseks ja kujundamiseks kasutame aastatepikkust teadmiste ja oskuste pagasit.

Meie eesmärk on pakkuda teile täielikku aiandusteenust. See hõlmab kõike alates muru niitmisest ja puude lõikamisest kuni haljastusplaani koostamiseni ja terrasside ehitamiseni. Me ei jäta ühtegi detaili tähelepanuta. Meie aiandusmeeskond võib pakkuda sageli sama päeva teenindust, kui meie ajakava seda võimaldab. See tähendab, et teie aed saab kiirelt korda ning saate nädalavahetused tagasi, et tõeliselt nautida oma aia ilu.

Meie meeskond koosneb professionaalidest, kes on hästi koolitatud ja varustatud õigete seadmetega. See tagab, et teie aed saab parima võimaliku hoolduse. Meie teenuste hulka kuuluvad piirdeaiad, kõnniteed, puhkenurkade rajamine, veesilmade loomine, istutustööd ja palju muud. Meie eesmärk on täita kõik teie aiandusega seotud vajadused.

Vajate aiandusega seotud nõu? Meie erialaspetsialistid on siin, et jagada oma teadmisi ja aidata teil teha parimaid otsuseid oma aia jaoks. Lisaks pakume Bobcat CASE 410 renditeenust juhiga või ilma ning konteinerite renditeenust, mis teeb suurte projektide korral töö lihtsamaks ja mugavamaks.

Unustage aiandusega seotud mured ja laske meie professionaalsel aiandusmeeskonnal oma aed taas kauniks muuta. Andke endale rohkem aega, et lõõgastuda ja nautida oma aeda, selle asemel, et selles töötada.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame teie aia jaoks parima lahenduse!

KONTAKT

A JA O HALJASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati K.

Nende meeskond niitis muru, pügas põõsad ning ehitas uue terrassi. Mul oli varem kahju minu aia unarusse jätmisest, kuid nüüd tunnen uhkust ja rõõmu igakord, kui õues aega veedan. Suur tänu nende uskumatule meeskonnale!

- Maark U.

Nende meeskond ei teinud mitte ainult ilusa tiigi, vaid kohandas selle täpselt minu soovide ja aia stiiliga. Nüüd on minu aed täiuslik ja rahuallikas, tänu nende suurepärasele tööle.

- Liisi A.

Ma olin alati tahtnud, et minu koduaed oleks kaunis ja hoolitsetud, kuid aiatööd tundusid nii suure vaevana. Õnneks leidsin A ja O Haljastus OÜ ja nende uskumatud aiandusteenused. Nende meeskond muutis minu aia tõeliseks paradiisiks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

A JA O HALJASTUS OÜ tegevusaruanne 2022

A ja O Haljastus OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud haljastustööde teostamisele. Selle ettevõtte asutamisest saadik on nad pühendunud kvaliteetsete haljastusteenuste pakkumisele, mis mitte ainult ei paranda kinnisvara välimust, vaid ka suurendavad selle väärtust. A ja O Haljastus OÜ on tuntud oma põhjalikkuse ja tähelepanu poolest detailidele. Nad mõistavad, et iga projekt on unikaalne ja nõuab individuaalset lähenemist. Seetõttu on nende meeskond pühendunud kliendi vajaduste mõistmisele ja nende ideede elluviimisele, et luua harmoonilisi ja esteetiliselt meeldivaid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aiaprojektid tehnika rendi abil lihtsasti ära teha?

Suurte aiatööde ette võtmine võib tunduda hirmutav ja üle jõu käiv. Ometi on olemas võimalus, mis muudab need projektid lihtsaks ja tõhusaks - meie renditeenuse
ssb.ee
Suurte aiatööde ette võtmine võib tunduda hirmutav ja üle jõu käiv. Ometi on olemas võimalus, mis muudab need projektid lihtsaks ja tõhusaks - meie renditeenused. Kolmas artikkel viib teid reisile meie renditeenuste maailma, kus saate kasutada Bobcat CASE 410 ja konteineri renti, et muuta teie aiatööd märksa lihtsamaks ja käepärasemaks. Bobcat CASE 410 on tugev ja mitmekülgne masin, mis on spetsiaalselt loodud aiatöödeks. Selle võimsus ja manööverdusvõime teevad sellest ideaalse partneri suurte projekte, nagu kõnniteede ehitamine, maastikuarhitektuuri tööd või isegi suuremahulised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.