Rohkema info nägemiseks:

FRUIT XPRESS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Toome toidukaubad kulleriga koju! Püsivalikust leiad piimatooted, liha, kala, leiva, saia, puuviljad, juurviljad, kuivained, alkoholi ja esmatarbekaubad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Fruit Xpress on tuntud ja usaldusväärne nimi Eesti toidu- ja esmatarbekaupade maailmas alates aastast 2008. Alustasime oma teekonda hotellidele, restoranidele ja catering-ettevõtetele värskeimate igapäevakaupade pakkumisega ning oleme nüüdseks avanud oma uksed ka eratarbijatele alates 2020. aastast. Meie e-pood on kujunenud usaldusväärseks allikaks kvaliteetsete toidu- ja esmatarbekaupade hankimiseks, mis jõuavad kulleriga otse sinu koju või kontorisse.

Meie e-poest leiad kõike, mida süda või köök ihkab. Alates värskest puu- ja köögiviljast kuni eksootiliste viljadeni, piimatoodetest, lihast, kalast, maitseaineteni ning palju muud. Meie hoolikalt valitud tootevalik tagab alati parima maitseelamuse. Oleme uhked oma võimekuse üle tarnida värsket kaupa otse erinevatest riikidest. See tähendab, et iga amps, mille meie kaudu võtad, on täis värskust ja kvaliteeti.

Me mõistame, et mugavus on võtmesõnaks. Seepärast pakume paindlikku tellimisvõimalust ja kohaletoimetamist nii era- kui ka äriklientidele. Meie kullerid toimetavad kauba otse sinu ukse ette, nii et saad keskenduda oma päeva olulisematele asjadele. Meie meeskond, koosnedes üle 100 pühendunud inimesest, seisab valmis igapäevaselt tagama, et sinu tellimus oleks täpselt selline, nagu soovid. Meie kõnekeskus võtab tellimusi vastu seitse päeva nädalas, pakkudes sulle vajalikku tuge just siis, kui seda vajad.

Kui soovid nautida kvaliteetseid toidukaupu, puuvilju, köögivilju ja marju mugavalt oma kodu või kontori raames, siis oleme sinu jaoks õige valik. Astu Fruit Xpressi maailma ja koge toidu- ja esmatarbekaupade uut taset.

Ootame sind avastama meie laia tootevalikut ja kogema värskuse võlu omaenda kodus või kontoris. Telli juba täna ja avasta uus maitsemaailm, mis on vaid paari kliki kaugusel. Vajad erilahendust oma HoReCa ettevõttele? Ära kõhkle võtmast meiega ühendust. Koos leiame alati parima lahenduse, mis rahuldab sinu kõige nõud

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

FRUIT XPRESS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria H.

Suurepärane valik ja alati värske kaup! Soovitan kõigile puuviljasõpradele!

- Jaan K.

Kiire ja sõbralik teenindus, minu esimene valik alati värskete toodete jaoks!

- Kaisa N.

Uskumatu valik eksootilisi vilju! Minu perele meeldib avastada uusi maitseid.

FRUIT XPRESS OÜ tegevusaruanne 2022

Fruit Xpress OÜ on tuntud ettevõte, mis on spetsialiseerunud restoranide, hotellide, catering-firmade ja suurköökide varustamisele. Ettevõtte laia tootevalikusse kuuluvad värsked puu- ja köögiviljad, piima- ja lihatooted, konservid, kuivained ja muud toidu- ja tarbekaubad. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele.2022. aasta esimesel poolaastal mõjutas Covid-19 viiruse mõju oluliselt leebemaks, mis võimaldas toitlustussektoril taastada oma võimekuse normaalselt toimida. See tähendas, et Fruit Xpress OÜ suutis ületada

Dropdown

kõik artiklid

FruitXpress - HoReCa Värske ja kauasäiliv.

Fruit Xpress on paljude Eesti restoranide, hotellide ja catering-firmade koostööpartner - värske ja kvaliteetse tooraine pakkujana. Meie pühendumus ja järjepide
ssb.ee
Fruit Xpress on paljude Eesti restoranide, hotellide ja catering-firmade koostööpartner - värske ja kvaliteetse tooraine pakkujana. Meie pühendumus ja järjepidevus on võitnud klientide usalduse, nii oleme jõudnud HoReCa-sektori juhtivate ettevõtete hulka.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.