Rohkema info nägemiseks:

RENDIPORTAAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 919; jälgijaid - 178. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta RENDIPORTAAL OÜ kohta arvamuslugu!"

RENDIPORTAAL OÜ hetkeolukord

Juba 919 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 178 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Rendiportaal OÜ on nii ettevõtetele kui eraisikutele mõeldud iseteeninduslik kuulutusteportaal, kus saab infot vahetada erinevate renditeenuste kohta. Portaali on koondatud pakkumis- ja otsikuulutused erinevate rendi-, laenu- või üüriteenuste kohta. Vastavaid renditeenuseid ettevõte ise ei vahenda vaid edastab süstematiseeritud infot teenuse sisu ja kontaktide kohta. Lisaks koondab portaal muud rendivaldkonda puudutavat infot nagu valdkonna uudised, nõuanded jms.

Ettevõtte missiooniks on pakkuda: (cid:127) kiiret ja mugavat keskkonda kuulutuste avaldamiseks, otsimiseks ja haldamiseks; (cid:127) lihtsat ja soodsat võimalust panna oma vara või isiklikud oskused teenima; (cid:127) suurimat rendikuulutuste valikut Eestis.

2022. aastal jätkas ettevõte uue ärimudeli väljatöötamise ja selleks vajalike ettevalmistustöödega. 2023. aastal planeerib portaal taaskäivitada aktiivse tegevuse. Perspektiivseks tegevussuunaks on jätkuvalt tehnilise rakenduse kasutamine rendiga seotud eluvaldkondades.

Aruande- ja võrdlusaastal ei olnud ettevõttes töötajaid. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud ja muid soodustusi ei tehtud.

RENDIPORTAAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.